dayy2023 發表於 2023-1-20 21:10:00

小+ report 第一次...按前列線....爽死

小+ report 第一次...按前線線....爽死

我係新仔一名.. 很多多少家皆唔識..
本人又怕死.. 又冇錦囊 但又念試o下按前線線同捉老鼠
死便死..咁便去瞭小+...我念那裡該當滿意我兩個希望卦.

朝咁早便過瞭閉... 我十一面便去到..挨的去. $20 蚊..
好沒有多冇乜客人..
要瞭個保健. $128 收兩個年夜堂.
中女 BG, Part I 按背時己經便把我個八月十五推出去瞭. 腳法冇乜出格.
Part II 便很爽. 第一次試前線線推拿.. 實的爽死.
個BG 攪到咁上o下 問我念唔念. 那個便固然要啦... 唔出傷身, 又可為保健呢.

團體皆很合意.

第一次寫report, 沒有太Detail..
下次寫好o的.

王太保 發表於 2023-2-5 15:50:21

多謝你分享

咑啲呿迗嘡迗qc 發表於 2023-8-21 06:25:04

難得一見的好帖

白刃玄衣及 發表於 2023-9-14 16:17:31

我是來刷分的,嘿嘿

123457080 發表於 2024-2-23 09:01:56

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 小+ report 第一次...按前列線....爽死