dayy2023 發表於 2023-1-20 20:55:00

打大風下仍有乘客

挨年夜風下仍有搭客

三十號早到心枯年夜下 !一心o念住忙日該當人少,按得舒適一面 !
當步年夜堂居然像禮拜六一般年夜量搭客於候機室,心知沒有妙面技師時一係降左班一係上松鐘激死   !上到去仲要按三粒鐘先可留宿!   皆算瞭,面知黎一件身體健碩恰似國傢排球隊隊少朗仄o既按我*((!佢力拔江山,我頂唔住最初第兩粒鐘我要換人先致能夠再伴養感情起機須然年夜風但還是個較甯靜處所

C丶sunshine 發表於 2023-5-26 23:34:10

前排支持下分享

凌8乱 發表於 2023-6-12 10:22:19

好帖,來頂下

娣玲 發表於 2023-8-20 14:47:06

好帖,來頂下

天一教育培训寐 發表於 2023-11-3 13:22:17

前排支持下分享

haiyuezhihun 發表於 2024-2-3 19:43:12

看帖廻帖是美德!:lol

秋天一且 發表於 2024-8-5 00:31:39

LZ說的很不錯

心随674 發表於 6 天前

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 打大風下仍有乘客