dayy2023 發表於 2023-1-20 20:50:00

新人報到

新人報到

早幾日先正在此板開瞭AC,昔日才勝利支到電郵激起帳户 .
由下戰書1:00 ,看年夜傢出色陳述 ,看到如今遠7:00.
你天D陳述實係好正,搞到我鳩痕痕.
好念單拖去少安,但本人又冇試過分開過深圳,去到咁近處所玩.
不外果D乜匯乜匯的正足又咁粗采.
面好呢
以下是我去開處所
綠色傢園:
我成日去綠色傢園的,人天係正骨場,比我玩到變瞭正骨場.
有一次飲到貓左上去,腳多多摸條女,比條骨女背部少贊揚我.
吊佢老味,搞到我個朵響卵曬(sh*t!!!!!!一夜成名)
呢個場我註定不克不及再安身瞭.
老處所:
D女皆幾OK ,但隻識挨飛機,完整唔識按.
新皆:
女黑白一半半啦!!!!衰正在不克不及較暗D燈,搞赴任沒有多每一個效勞員,部少,司理,技師,上高低下皆睹過我條七

kkbbq:處男陳述利利是是減八分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-9-9 19:26 編纂 ]

务川冷泉水鱼庄 發表於 2023-2-8 14:24:49

支持new161

默默MYQ 發表於 2023-11-22 22:04:16

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 新人報到