dayy2023 發表於 2023-1-20 20:50:00

王甘先苦後甜( 續)

王苦先苦後苦( 絕)

早幾曰囡囡係QQ留行問幾時探佢, 本來諗住再去濃火揾返亞小囡再呵呵 , 但又念起前次嘅"後苦"曆程, 咁便一於先再吃一次苦品 .http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=58284
囡囡話返 2:30, 咁約好佢先吃午反才上班,12:05到咗 CA, 约佢係龙州等, 跟住佢話食重庆菜, 我話怕辣, "沒有怕嘛, 有沒有辣的" 佢笑住便上的的去, 位置係金三角車站前面百佳对裏嘅村內, 皆很多多少家食.
囡話夜早 6-7面後很多多少 SN 囡囡正在此吃反, (下次夜D走過嚟下 )
2条友食咗 149, 囝重挨包2盒話比姐妹吃 (果怕欠好意義沒有出去), 我便吃到流眼火
飽飽便挨的返战場, 囡挨电話比師傳留牌, 她話唔駛 call部少
參加曲話留瞭牌, 開好房便等乖囡到, 同部少話做套歺啦
囡一到我天即去个車輪, 冲涼時你擦我,我捽你, 忍唔住先嗦一Q,
上到床攬住訓一陣,亞囡便開好收舌功遊斉齊身, 小q7 話咁快便比佢喚醒哂, 便咁再去一嘢,
前後/69/抱起狂抽做斉, 好爽便又一快瞭, 洗坤淨便双双攬住到夠鐘
亞囡話佢同2姐妹租瞭房住, 300租, 仲商定下次一斉出去食水鍋同唱K喝酒, (話,玩到飲到 Hi哂仲有4P??)
下次再出 report...
做完按摩後亞囡話有2個洗脚姊妹好引見, 好..了局洗爪
進房男主任話有新套歺 80包挨機有 120分, 新推出, (前次沒有快经驗話我知,古次能夠有運), 好, 咁便叫哂方才囡囡介绍嘅 number, 条主任道上咗鐘, 唉又係咁, 便睇上天擺設啦
過一陣門翻開...仆街..重我一倍,冇化粧隻劃条綠色眼影嘅年夜山婆嚟.....oh my god...sh*t!!
古次又先苦後苦苦苦...
本來唔同造服,脫空姐庒,年夜deep V, 半球體, 超短裙, 好索 (我係話進來前臺比錢過陣睹到好幾個劲掂嘅囡囡,唔係眼先隻豬 )
曆程無意機再寫降去 ( 省事悲傷過分 )..

更强 發表於 2023-6-28 19:28:03

看帖廻帖是美德!:lol

邱建华 發表於 2023-9-5 11:06:52

沙發!沙發!

麻辣鸡翅 發表於 2024-3-6 07:45:44

前排支持下

邓尔岚 發表於 2024-4-19 05:59:50

路過,學習下
頁: [1]
查看完整版本: 王甘先苦後甜( 續)