dayy2023 發表於 2023-1-20 20:45:01

小+風情

小+風情

好久出出陳述, 睹有師兄講開小+, 而小弟又前幾日剛看望過, 以是特此陳述.
本來諗住去食粥, 顛末門心以為仲已搞掂, 以是便去瞭小+.
小+係我深化神州第一次dup骨的處所, 其時係按保健式.
去到樓下情況照舊, 但一拆完lift出門心埋換衣室, 便覺察從頭拆建過, 最後我仲以為去錯另一間.
沖完涼換埋衫, 我便間接房. 我同司理話按保健式, 佢便sell我乜乜風情, 唔美意思小弟壹般話不可,
唔知叫乜膠風情, 總之佢話同保健一樣, 會做埋前線腺. 免費$238 120分鐘, 唔需求再簽小費. 咁我話好啦.
到房, 個電視仍舊放上頂, 房間拆建過, OK啦. 不外房門有塊通花通明窗.
技師很快黎到, 樣貌壹般, 尚算後死. 但我睹囡囡係著裙, 而唔係著活動拆, 唔通.....??
不外我抱住正骨心態, 出有理睬咁多.
囡囡叫我脫失落上衣戰爬上床, 張床係有透氣洞果種, 唔錯! " />
一開端囡囡推底些少我條褲, 暴露八月十五戰開端降油按. 我以爲囡囡力度沒有太夠.
按完背後, 囡囡推下回我條褲, 其持續按足. 按足也出什麼出格, 皆是一貫的按法.
以後囡囡把我整條褲推底, 並分隔我單足. 本來囡囡開端做前線腺推拿, 其間囡囡有rpp行動又間唔中套弄小弟弟
, 心諗唔通實係有下文??按完腺後囡囡出中拿熱毛巾. 囡囡很快返來, 她仿佛準備一些工具, 果為我仍舊爬正在床上,
出有看她弄什麼. 過瞭一陣, 便聽到煲沸水的聲音. 囡囡以後便是用那些唔知乜火, 塗正在我的背戰足上.
初初灑正在身上實係好熱, 不外好快便凍. 能夠呢D便係乜膠風情既刪值項目.
以後囡囡把我的褲子除下, 並叫我回身. 囡囡先正在我上身推油, 間唔中搞下我粒linlin.
推完上身, 囡囡問我要沒有要用冰, 我睹正在我身傍有桶冰, 但果為好凍, 以是我話不消.
除瞭冰中, ,本來仲有罐熱啤正在我身旁. 如今追念, 囡囡會沒有會念同我做冰水呢? 有試過的師兄, 能否見告是什麼一回事?
囡囡再推腺. 最後囡囡腳勢很正規去按, 小弟弟並出太年夜反響, 但以後小弟弟被囡囡弄幾弄,
已變為一收棒. 我其時仍已知面算好之際, 囡囡由按腺行動改為起靈活做. 目擊囡囡不竭的套弄, 我也沒有虛心坐起家,
幫囡囡去過年夜搜尋. 最後隔衫摸的時分, 囡囡出對抗. 但以後念伸腳衫去摸便不成以瞭.
囡囡此時問我要沒有要挨出去, 心諗比你咁chok法, 係漢子皆要出啦. 最初正在隔衫jar波狀況下, 收射勝利.
以後囡囡渾淨完返來, 幫我按頭曲到拆檔.

(Bgor : 好故意機的陳述, 假如減返武挨局面便重正 , 幫你改年夜字體睇得舒適D)

[ 本帖最初由 Bgor 於 2008-11-12 21:44 編纂 ]

XY890 發表於 2023-5-24 23:22:37

我是個湊數的。。。

123457242 發表於 2023-6-8 06:56:34

真是 收益 匪淺

幸福341 發表於 2023-9-21 13:47:51

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 小+風情