dayy2023 發表於 2023-1-20 20:45:01

小弟第一次食粥

小弟第一次食粥

小弟第一次動身粥店睹呢期皆多少ching出陳述 再減上傷害指數沒有高低 決議動身。

約莫兩面到粥店,多得robert 兄之前既唆使 係中銀再止前 轉減曲去即是粥店,門裏實係好一般,烏麻麻.... 皆有d驚
去曲上兩樓VIP 房,走廊又係烏麻麻,能夠係下戰書閉係 睹很多多少房皆係凶 效勞員帶我上房 皆沒有知轉瞭幾個直。最初到瞭, 視視沒有是茅廁四周的房 那便定心瞭
同效勞員講 我洗沐先 10mins後叫囡囡黎 要走肥後死要靚(robert既目標)

囡囡黎,唔錯wor...笑臉好好 23-24歲 身體均勻 曲髮 仲有少腿(overall 有85分)
part1 幾好,又夠力,故意機 ,唔知係米vip房既床皆好舊,一路按一路yee yee 聲,囡囡猛咁笑 我又係度笑,我話咁樣很多多少夢想ga wor ,最抵讚係佢以後居然一小我私家推鬱張床 yeye聲冇哂 我話反而又唔慣
part 2 皆唔錯 佢初時按前線 便坐係我小腿,我問佢你唔坐o係我斷絕 佢笑心問面解要佢坐, 最初我話念摸你
兩話沒有道囡囡坐低我便開端解bra...淺啡提皆ok,再探mm,囡囡話好痕 叫我唔好 我又面會聽呢... 仲伸腳洞 say hi... 以後開端成小我私家挨降我度 我便猛咁錫佢耳仔(實在係奶同鑽耳hole ) 時期仲俾佢咀左我咀仔幾下tim
古次挨左好耐.. 成15-20mins皆有... 囡囡皆冇乍型 話漸漸黎lor 緩d舒適d 好有節拍下最初被KO
埋單HK$231

我冇去按足 ,5:00分開,以後降去隔鄰間源源食奄列(多開robert引見) $15

robertchan : 原來減 20 分,冇按足加 5 分。

[ 本帖最初由 robertchan 於 2008-11-14 20:18 編纂 ]

陆子525630 發表於 2023-8-16 18:39:13

支持new161

俏蝶吹 發表於 2024-4-19 08:37:37

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 小弟第一次食粥