dayy2023 發表於 2023-1-20 20:45:01

今日"射波"去CA

昔日"射波"去CA

我好耐皆無尚街街喇, 一個金融海嘯, 攪到我上去救國的經費戰表情也跌到谷底, 明天起家好唔念返工, 咁便請我呢年第一次病假, 實在我皆唔知放假做乜好咖, 但又唔念成日訓係張床到, 血汗去潮便一小我私家去CA, 昔日念走兩場, 先桑後足, 去邊間無定案, 完整自在式, 便係咁開端我CA一天巴士遊

13:00去到金三角, 天朗氣渾, 睹到16號愛人到站, 咁便座上去, 等佢車我去邊到便去邊到玩喇, 去到有個站叫"嘉光陰鄉"降車, 睹佢恰似有玩咪去睇下喇, 到去又唔睹有姿客物體, 以為太早已開門, 咁便走返出去背前止極少又比我睹到"隆停旅店", 我又走去睇睇喇, 睇完隻有絕望, 門裏幾靚, 惋惜到去硬硬件皆不可, 部少睹我無意火, 便引見我去"金SAND威僧C", 古次硬件唔錯同"皇苦"有得比, 惋惜太早, 挑沒有到好貨品, 部少話四面後會多技師, 叫我早再過去睇睇, 咁我又坐11號車返去金三角"龍賭會", 咁著名的一間戚閒會所, 房間實係好一般, 心諗房唔得囡皆得掛, 睇三轉, 每次三個, 隻能夠道沒有是我杯茶, 最低消耗$520, 以後又止去黑沙睇下有沒有運轉, 先去"黑SAND年夜旅店", 問下代價, 一個字"貴", 無訂房要支房費$188, 小費4/5/6, 聽完即走, 海嘯前大概會去睇睇, 而傢無呢收歌仔唱, 以後去返主場"皇苦", 姿客蜜斯話房費要$118, 減$20, 去到念生部少唔係到, 有個替工幫我擺設, 面知個替工唔Q奪目, 比間房斷絕間房係到拆建梗, 又擺設 比我, 最初皆係走人, 個時皆好唔多去到16:00, 決議去屢次"金SAND威僧C", 部少公然無講鬼話, 實係很多多少囡, 第一轉曾經有我杯茶, 有火床有空飛, 仲有個4仔臺, 第一次玩火床, 好有AV FEEL, 一個字"正", 免費皆係$450仲要免房費, 昔日固然玩得高興, 但隻能去一次桑拿, 無工夫去沐足便有面惋惜

材料供給 - 桑拿 (若有毛病請改正)
金SAND威僧C
房費         囡囡小費
FREE      450/550/650/900

皇苦
118          400/500/600

龍賭會
齊包 520/620

龍停旅店
98          300/400/500

黑SAND年夜旅店
188          400/500/600

各場比力
金SAND威僧C > 皇苦 > 龍賭會 > 龍停旅店
黑SAND年夜旅店 (已知)

有時機去GOLD至尊, 嘉光陰, 尾麗灣, 肥堅灣, E東 等睇下情況

123456881 發表於 2023-5-24 00:34:38

沙發!沙發!

赏真阁 發表於 2024-7-18 00:43:27

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 今日"射波"去CA