dayy2023 發表於 2023-1-20 20:45:01

皇X刀X「車輪」戰!

皇X刀X「車輪」戰!

昔日又走上去,隻果一個字:「仄」!原來念試吓個c hing俾嘅no,点知一問之下,停咗牌!以是正場囡囡no唔好治開,另一個從前試過嘅又戚息,惟有輪牌。

呢個囡囡話本人廿五歲,湖北人,樣貌一般,身體......已知。佢很多多少嘢講,又成日無故端錫我塊裏,話我靚仔又衰,聽住先啦。Part 1冇乜好講,Part 2腳法幾好,動彈小槍頭,我叫佢坐過D,面知伏咗降我度,於是即刻兵分兩路,完整冇格腳,但隻係微波,上面果條衭太窄,於是坐起家,但皆隻能夠去到草邊,已能探井,但條囡已好high,一條脷伸我心中,又狂吸我條脷,同時腳部放慢,响多重刺激下KO咗。

囡囡能夠話天賦不敷,後天拆夠,假如我叫佢錫下細佬該當唔会對抗,開D皆壹定冇能夠,果為上面D房係睇唔到嘅,佢亦皆將我條衭完整除咗,唔係除一半。鍾意刺激,唔介懷身體能夠一試。

念問吓,假如唔念同囡囡車,又唔念影響個mood,有乜辦法?

[ 本帖最初由 lulu64 於 2008-11-13 17:13 編纂 ]

钟情695 發表於 2023-4-19 21:03:55

學習了,謝謝分享、、、

落木萧萧329 發表於 2023-6-29 18:54:54

路過,學習下

热忽行退 發表於 2024-3-7 15:52:09

路過,支持一下啦

成圣 發表於 2024-7-19 21:42:13

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 皇X刀X「車輪」戰!