dayy2023 發表於 2023-1-20 20:40:02

佈吉一日三場之旅..完結篇

佈凶一日三場之旅..結束篇

佈凶一日三場之三 ...皇傢風情

話道正在 第一,兩站 完畢後 ,便挨的到A伴侶傢, 正在X日一曲止兩街心,

比我睹到一個年夜招牌 , ZZ 好 會所...咁我天獵奇心底下便止埋走睇下乜情況,

睹到心皆幾靚,有年夜場 FEEL, 再睇下代價 由 11X 到 16X 咁高低, 再睇睇 D相,該當係正場黎,

咁伴侶 B話, 我天 4條友 皆好耐無出黎碰頭 , 沒有現在日玩盡 D ,食完飯再黎沖過涼先走呢???

咁實在我天係中教同窗, 從前皆一齊北征北討架,不外而傢各自有傢室先一年睹幾回,

罕見古次能夠係過本年前最初一次, 咁我天皆無成績, 為有一陣再問下 A 君先,

咁去到 A 傢..約莫 7.30 ...過左一陣便食飯, A 妻子係四川 人, 佢天結左婚皆兩,三年,

本完本四川很多多少辣椒食 ,但A嫂 煮D收好廣東化, 一D 皆唔辣 ....正

食飽飽...一會我問一齊去搰骨...話去 ZZ 好..問 A 君得唔得...A 話無成績 , A 嫂皆好識做放人..

但 A 君便玩Q 我天三個, 話我妻子便放人, 咁你所在呀???係咪實係玩得咁夜先????

我天梗係話 OK 啦..咁 A 便提意玩老辦法......便係唔挨德律風返傢, 立刻閉德律風...

果為我天幾個從前係咁玩, 一玩便閉德律風 ,睇下邊個比返屋企會比人殺

咁便年夜傢動作啦..A 連德律風皆唔帶.,,果為有 (推神)...

挨的去到 ZZ好...撘降降機上左,,,LOCKER 洗沐房皆幾年夜 ,幾有SZ 年夜場FEEL ,,

有年夜細池...坤幹蒸等.....

出到年夜廳有一百個位咁高低, 有自力 LCD , 有算幾年夜個場.....

古次有個靚女司理埋講費話 ,引見話 皇室風情 168.....兩鐘收一個鐘..能夠揀按足,採耳..OR 再按多一個鐘咁..

即 168 三鐘.....

A 友 話那裡是正骨 ,唔好咁心多呀..以後 各自房..

一會骨女去瞭 , 中女.不外皆無乜所謂啦...

那個 皇傢風倩 同一般推油無乜別離,隻係話要 D 初級 噴鼻薰油..實在我皆唔識面分????

推油腳法皆好端莊,一D 越軌 皆無, 但計腳骨皆幾 OK...一D 偷懶皆 無....我便兩個鐘推完寫左 50小費,

出黎上彀睇下波經,那三伴侶便按足三個鐘骨....

埋單 238...EEEE 本來要 +1 免費..HK 對 0.88

咁便完左 佈凶一日三場之旅呀!!!

佈凶一日三場之旅.....減少篇...

其時按完成 面幾鐘, A 話要返去, 咁B+C 便玩Q 返 A ...話咁耐無睹一 齊去 羅湖宵埋夜先走呢???

話我天皆閉左德律風, 捨命伴正人, 在理由你唔去喎 , 咁 A 話宵夜 佈凶 年夜把啦,無謂去咁近!!!

B 話 而傢係宵夜隻係托言, 話還有去處.....咁我天有乜好引見先...???

本來 B 話念玩盡佢..話去 SZ 傢 V V 按下條線, 我皆正在其他論壇睇過引見,恰似幾吸引喎

咁便減把勁輔佐推 A 上路 , 成果 4 條友 又上征途..... " />

挨的去到 老圓天 路邊降車...EEEEE 乜無燈架????

跟住有個保安出黎話桑拿閉左門......放假喎.....乜會咁架...我天就地有D丟失感...   

跟住有人提意去..火X 鬆足.. SPA 等..

我話果 我去過,唔抵玩....

咁又止下止下..止到背西果頭皆無成果....

最初我話沒有如返去啦..無謂來日诰日烏眼上班....

咁 A 梗係讚成啦.....不外皆去食埋宵夜先走,,,

當天回傢時係 5.00AM......

好彩我山君無渣型....其他伴侶便.....

佈凶一日三場之旅..結束" />

[ 本帖最初由 ETC 於 2008-12-9 23:49 編纂 ]

123457015 發表於 2024-2-10 04:08:04

多謝你分享

123457124 發表於 7 天前

不錯不錯,很好哦
頁: [1]
查看完整版本: 佈吉一日三場之旅..完結篇