dayy2023 發表於 2023-1-20 20:40:02

佈吉一日三場之二....A 牌不如 B 牌

佈凶一日三場之兩....A 牌沒有如 B 牌

佈凶一日三場之兩....A 牌沒有如 B 牌
話道我同伴侶到蓮花路按正骨第一站完畢以後,便到劈面馬路之年夜XX 餐廳食個 T ,(不外門心沒有時傳去鑽天之聲,好很煩)
講下賽後陳述....咁我同佢天講我逢正骨女之事給兩人聽...他們皆以爲那樣很少正在正骨場發作的,便當一個偶逢,
他們兩人皆做瞭個波推,埋單連租金2百幾, 果為租金皆 80, 話仄又沒有是承平,一試無防...
吹左陣火便進來止下, 止止下個 A伴侶挨德律風黎問情況, 咁便講左佢聽, 佢話 要 7面多少先有飯食,其時4 面幾,
叫我沒有如按個足先啦, 咁佢引見間 叫 X 日, 可正可正...
本來個場好遠,轉個街心便到, 去到門心便睹到個( C 婦白巴 )芳華無敵, 囡囡嚮門心 , 我天皆以為係咨客,視下便算(不外實係幾正),
跟住年夜堂 話按足 , 咁又有個司理埋黎講一輪費話 , 我兩伴侶一路皆籌算係按足,面左個天子足浴,以是皆在理佢講乜,
咁佢睹我天無乜反 ,佢忽然講一句話...有浪漫式(=東莞式)喎,問有沒有趣試下...代價 398 - 498 , 一樣有十幾式玩....
咁我天一聽有極少反響,便係問佢D女乜量素???
佢話門心果個( C 婦白巴 ) 係 B牌 , 係做 皇後式 ..(波推 OR HJ ). 浪漫式 係 A 牌比她借要靚...
我一聽到話門心果個係 B 牌 做 皇後式, 便叫 司理 幫我 MARK 住先...果為第一站無出到,而傢念補番數..
司理話沒有如上去 VIP 房睇理 A牌 先啦, 話 A 牌 很多多少家玩架 ,咁有得睇固然睇下先啦 , 咁又上左 4樓....
果講好出格,年夜堂中心有個降降機上樓上呀!!!!!
我天三人又到房等左兩分鐘,有三條女黎, 一睇 (C婦 DEEP V 短裙 龍妝),
無錯實係 龍妝, 佢天個化到眼尾好勁 ,實係成條龍咁...
咁我睇左一眼皆無諗啦,要番先頭個 芳華無敵 啦....
跟住我兩個伴侶便番年夜廳按足,我便降兩樓 推拿 ,
古次那固然唔同曬啦 , 後死懷孕材又主動波 , 曆程固然高興啦..
好快便 90分鐘 已往 , 跟住去浴室沖左個涼... 番年夜廳會集兩友
古站埋單 128 + 公家醉左 50蚊比囡囡....
伴侶天子足浴便 48 一位.
咁便完左 第兩站啦....

[ 本帖最初由 ETC 於 2008-12-9 22:21 編纂 ]

马马虎虎770 發表於 2023-7-18 20:09:41

我是來刷分的,嘿嘿

零度2017 發表於 2023-10-6 18:34:41

過來看看的

张瘦身 發表於 2023-12-19 14:37:19

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 佈吉一日三場之二....A 牌不如 B 牌