dayy2023 發表於 2023-1-20 20:35:01

首次試 HK$

初次試 HK$

Hi ! 看很多兄弟的陳述,末於正在年頭五到訪HK$. 換衣室實係好一般, Locker 仔皆效勞壹般. 沖死後到戚息室. 效勞員皆算年輕,規矩能夠. 男司理問有冇生技師?我話冇, 伴侶引見去. 搵個好比我啦. 先1粒鐘按足, 衰惠人仔15. 以後房. 去是技師 #( . 實人同照片相乎,一閉門便飛撲過攬真問面玩? 我無問佢, 叫佢先幫我按背.按得皆OK. 約30分鐘進來擺東西停止part 2. 後年夜傢攬住相互進犯. 高低其腳取上山下海一會後, 露吹乃啜她的小白豆. 固然啼聲有面假, 但皆無動于衷. 最初正在兩座肉山包抄,高低煽動下被KO. 渾淨後返來再按腳,足鐘! 如沒有逃供老心者, 沒有防一試. 總免費: 人仔 198 + 15 + 5 locker.

小弟初次收帖!請多包容!

麦子971 發表於 2023-2-1 09:34:47

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

123457125 發表於 2023-8-13 15:00:41

LZ真是人才

水月花郎稳 發表於 2024-1-6 16:03:33

LZ說的很不錯

人生如梦总人q 發表於 2024-3-23 08:17:46

不錯不錯,很好哦

韭菜555 發表於 2024-4-1 11:33:14

謝謝樓主,共同發展

陈陈430 發表於 2024-6-10 23:40:53

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 首次試 HK$