dayy2023 發表於 2023-1-20 20:35:01

友x酒店桑拿

友x旅店桑拿

昨日同山君去正骨,睹有保健推拿,但唔夠膽試驚比山君問寒問暖,山君按中式,我按日式,但便間個做保健同做日式技師嚟按,技師到開首好壹般,我便問佢,佢係已有幫人按保健,佢話係一更隻有5個技師按保健,但果沒有多人按保健,以是按埋日式,我問佢保健有咩按,佢話有熱石,藥袋,同埋按線,我話能否幫我按線,佢話驚比人睹到喎,但便話小費唔同喎,我話知,佢便走去閉燈,開端好以正骨式的rpp,摩袋袋,行道間知佢本來係小嘉過嚟,我便已知能夠面,我話你照小嘉的按法,佢便笑笑心幫我出佐,其間能夠上身遨遊,完過後按至夠鍾

C丶sunshine 發表於 2023-4-15 04:26:31

支持一下:lol

幂倾城淮 發表於 2023-12-15 19:53:13

前排支持下分享

何幕之之rl 發表於 2024-2-2 16:34:46

我是個湊數的。。。

快乐宝贝567 發表於 2024-6-9 08:06:55

支持一下:lol

大头226 發表於 2024-7-12 08:03:43

寫的真的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 友x酒店桑拿