dayy2023 發表於 2023-1-20 20:35:01

先去“講完”後去“心毫”

先去“講完”後去“心毫”

古容凱肇上週三被公司強迫一天無身娶偶, 百無聊籟岸咎咎正午北上去左“講完”, 約莫 12:40 閘嚇一跳黑燈烏水面燭炬馬上念走人,但肥妹主任推住唔比走話其他客人已正在房內享用燭光午飯, 幸虧沖完涼後回復壹般年夜放光亮, 本來全部上午皆無電.   

本人念面菜但肥妹主任激烈推簫佢引見的“正”菜, 碰頭後模樣及中形十分一般般無經豈.好念立刻媽叉佢老面,(抱愧列位 C 兄果囡囡太壹般無存心去記下她的號碼, 請勿媽我)

Part 1 : 不外沒有得, 但囡囡用腳爭鋤正在背脊上, 恰似整油炸鬼咁磋下磋下又幾舒適喎.   
Part 2 : 年夜傢熟習的“講完”招牌菜無乜新仙惹講, 要講既便講下囡囡啦, 囡囡波形沒有年夜吸腳波恰好但十分老滑. 我估約廿歲閣下掛, 佢自稱去自祥黑姍, 囡囡 Lin 頭沒有年夜但獵奇怪,我啜到心皆正埋兼心火坤曬但佢 Lin 頭仍舊啜唔倒出去. 此囡囡挨機工夫也沒有太好, 但當日恰似姨媽到, 隔住褲摸到佢下便有團薄薄的物體,完過後兩小我私家仲攬住溫馨一陣才出房門心.

埋單比錢降樓後止下止下有 d 肚饑, 能夠出征完掛,舉頭一視本來已止到“心毫”四周, 三面三沒有如去食個餐蛋麵兼去多鑊.

食飽飽念房覺察無乜心火靚菜可揀, 祇好揀個常常皆正在包膠內睹到的“韭烚”. 看分明囡囡模樣及中形以爲佢個頭似似天捲髮的“降移”, 對足便好鬼死似“緩以紋”, 淨係睇對少腿實係流曬心火. 怪沒有得“夜鬼”師兄皆起痰啦.   

Part 1 : 腳勢 Very 一般, 亨衢貨火準, 仄平平濃.
Part 2 : 絕對無出格, 果為佢祇係係咁意比我推下佢個爸爸摸下波波, 齋睇車頭燈覺得上副架死恰似麻麻天,借有上面頂住唔似得“夜鬼”師兄能夠伸腳去探下神仙洞. 總括挨機腳勢取推拿皆係找沒有到警喜.

跋文 :本來出完兩次水乜皆開曬, 但正在“心毫”換完衫正念拿起背囊時個 d 忽鯨羹醫仔企係你裏前話“阿死, 比小費呀”, 立即無水變有水比理老武,傢陣有話唔比咩, 傢陣係咪己經出左門心先, 其他 SN 羹醫仔皆係咁意比杯火或遞條毛巾比你小費, 小第有次正在“足惋”銀包無集紙, 羹醫仔好聲好氣話下次先啦, 成果埋單後有集紙返回頭止番去比佢天, 傢陣恰似老撚鳳,仲要本人一條龍正在換衣室食本人, 傢陣係咪唔比唔走得先, 小弟本來慣性一切準備停當分開換衣室時銀包出去派彩兼進來埋單, 但如今仲企左係 Locker前裏已解纜, 谷鳩氣先翻開銀包失落低十皮眼尾挖下條契第再從容不迫止進來櫃檯埋單.個忽鯨羹伊 Boy 實係多開皆無句講. 本來好頭好尾開高興心最初釀成開曬走人.

開芝 : (年夜巴2) + (“講沿”198 + 10) + (“心毫”188 + 10) = 共銀 408 食左兩餐.

joneluz 發表於 2023-2-21 22:54:18

不錯不錯,很好哦

醉生三世生d 發表於 2023-6-5 14:18:03

難得一見的好帖

计划你大爷计j 發表於 2023-10-24 15:06:49

我是來刷分的,嘿嘿

蜡烛2017 發表於 2024-2-5 10:13:26

:lol不錯

SUNSHINEhzl 發表於 2024-4-15 01:06:46

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 先去“講完”後去“心毫”