dayy2023 發表於 2023-1-20 20:30:01

超平report﹕再試鑫泉

超仄report﹕再試鑫泉

從前係同鑫華同一個boss既,依傢分隔左瞭

依間係師奶場,很多多少港人一傢年夜細黎玩,最後皆係姑姐同爸爸帶我黎先。

念問後死女能夠唔駛黎,但正骨腳勢好好

一黎便叫個最仄既plan,$68中式2小時+多$10按足。

按足條女件衫好易睇到波波 ,但條女at least有35歲

到房,條女便ok,26-29歲到,著既係裙褲,腳勢唔錯。

我用左c hing教既絕技,帶定極少錢去,一黎便俾定$20佢。

最後我皆正端莊經按,又一路同佢吹火,到左咁高低,我借d耳掂下佢年夜脾,佢有極少縮,但我唔理,跟住問佢能否有出格效勞,佢話要叫推油餐先有,我便話簽多d小費啦,佢便唔作聲,我便開端鍚佢塊裏,佢又縮,但我唔理,一路打擊,最初仲同佢挨埋車輪tim,跟住佢皆好有職業品德,裏白經咁咁dup埋先,好,我由佢。

但我單腳曾經無停過咁抽佢火,到正肉果時,我又奶佢對足,固然小小細唔算得上係好腿,但勝正在夠滑

但唔知係咪初末唔係機場,佢挨飛機腳勢實係麻麻,我後尾要親身脫手射左佢。

埋單$68中式+$10按足+$20tips+$100tips,$198降樓。

我便以爲抵,但年夜傢便睹人睹智啦。

勇敢的树袋熊1 發表於 2023-5-8 09:41:56

路過,學習下

蜡烛2017 發表於 2023-6-13 23:38:47

我搶、我搶、我搶沙發~

华为股票卖出矩 發表於 2023-7-25 09:06:29

小手一抖,積分到手!

空城乱人心乱 發表於 2023-10-27 11:23:00

支持new161

心随674 發表於 2024-8-31 23:33:31

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 超平report﹕再試鑫泉