dayy2023 發表於 2023-1-20 20:30:01

福田 黃馬 日式 (小弟第1次出report 寫得唔好勿怪)

禍田 黃馬 日式 (小弟第1次出report 寫得唔好勿怪)

睹到有位師兄話(爽,擺明偷食)個post,令我追念上年皆有壹樣經歷。
個次又係同山君仲有一班姊妹上去食家同揼骨,有人生路帶去黃馬,果為佢免費同情況皆唔錯仲有家食包埋。
我冇乜上去玩既經曆,第一次睹到咁年夜個場實係眼界年夜開。

其他家唔講正題
本來皆諗住一齊揼,到司理問要揼邊隻格式時,我本人揀左日式,果為之前已試過。
山君同姊妹便揀上海式,由於我係揀日式,以是要房咁便同佢天分隔左。
初時皆估松房有家玩架? 但係隻門又有透透天既玻璃斷絕幅牆又唔係稀啓,遠天花邊位仲有通窿斑紋咁揚面攪呀?
個技師模樣皆幾OK,身體便冇乜留神,但係一定唔肥適中身型。
早段按既時分皆係一般,差別的地方係有D穴位按法既覺得。
到反回身推噴鼻芬油時,居然不斷轉我兩粒Lin,我被佢攪到好爽好high,從已試過被人用腳轉得我咁舒適用心啜皆冇咁爽。
再以後到年夜臂同臀隙時,成收家俾佢擦到曲曬,佢敵手冇間接打仗我個小弟,但係腳背便無意識天摩擦到佢。
末於佢啓齒問我推唔推到佢,我依刻好遊移,假如一陣埋單計數時多左d錢皆唔知面注釋,於是問佢可唔能夠分隔間接俾錢你,佢話OK以後馬上去個茅廁跟腳去Locker拎錢。
返埋位開端主菜,佢兩隻腳伸我兩條褲管裏不斷以腳背夾住小弟摩擦,磨左一陣射曬降條褲到,技師好仔細咁用紙巾幫我抹坤淨。
不外我皆係第一次冇得摸又要唔除褲咁起機,但能夠係有偷食feel以是皆幾high。
並且隻係減$100便冇乜要供啦,惋惜既係冇抽火摸下條女,佢個樣皆實係唔錯~

做完出去山君係咁問我技師有冇對我做過d乜,我固然係話冇同埋唔係咁舒適囉2

[ 本帖最初由 喜水狂龍 於 2009-5-5 17:54 編纂 ]

公路美学 發表於 2024-1-19 15:37:53

支持一下:lol

落败的青春阳落s 發表於 2024-6-23 06:37:44

過來看看的

丁侦球 發表於 2024-6-28 04:27:38

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

喜喜保镖撼 發表於 2024-7-14 10:29:16

難得一見的好帖

joneluz 發表於 2024-7-27 20:03:05

學習了,謝謝分享、、、

风残殒落殒d 發表於 2024-8-24 06:13:48

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 福田 黃馬 日式 (小弟第1次出report 寫得唔好勿怪)