dayy2023 發表於 2023-1-20 20:30:01

深豪簡報

深豪簡報

俾mark哥估中實係去左深豪 支出微簿慳得一蚊得一蚊叫碗煎蛋麵醫肚先 食完等消化先鍊足 , 古次揾囝囝鍊夠力D , 表情靚供其邊個骨女城市支貨(話之扒唔扒 ) , o靚仔明擺設個下頭年夜馬俾我 , 睹過唔少次(已試過)資深骨女 , 揼一定比起其他新人好很多多少啦 , 推油腳藝沒有雅 , 但係古次骨女撩我玩半套功架 我話好睇睇有乜欣喜 能夠半套閉係以是上半身主動消除武拆 , 實在全部曆程最主要唔係做左多少家 , 而係喱個骨女好存心絕無欺場 腳藝熟練心裡無數預左, 先有波推繼有妖女飲蛇血演出 , 上山下海雲遊郊野固然冇成績啦 最初行動鴨仔飲火梗係唔少得 降樓擺低$268

热忽行退 發表於 2023-10-11 07:54:25

前排支持下

睿智奔腾小马 發表於 2023-11-8 17:11:34

LZ真是人才

风男人1984 發表於 2023-12-5 03:13:07

前排支持下分享

123457242 發表於 2024-4-4 01:10:32

前排支持下

Deville 發表於 2024-5-23 10:51:03

幫幫頂頂!!

就放荡不羁就h 發表於 2024-8-15 16:38:26

相儅不錯,感謝無私分享精神!
頁: [1]
查看完整版本: 深豪簡報