dayy2023 發表於 2023-1-20 20:25:00

第一次去HK蠔

第一次去HK蠔

早兩日又要一早北上事情,三兩嘢正午又出工,心痕痕又念去HK蠔探索一吓,動作最實踐,立刻上彀,睹到*@囡囡幾好,即該飛車降去,洗沐唔多講,跟司理MARK NO.,幸虧於*@剛降鐘唔洗等,PART 1 好力火,能夠係早班閉係,PART 2 主動解甲,BM & 果凍齊身,好正,又係到我高低其腳嘅時分,搵mm隻能夠係出頭具名,但無格腳,啜LIN LIN怕痕,比力委婉,最初完成使命,整體有85分,洗沐後LOCKER問咩NO.技師得唔得,本來係新到一禮拜,唔怪得咁委婉啦.

123457092 發表於 2023-12-22 19:43:03

好好 學習了 確實不錯

护身马甲上阵兜 發表於 2023-12-28 11:20:48

有競爭才有進步嘛

厕层柴 發表於 2024-1-24 18:38:38

幫幫頂頂!!

宝贝不哭不t 發表於 2024-3-11 17:35:51

路過,學習下

风残殒落殒d 發表於 2024-3-15 07:43:02

學習了,謝謝分享、、、

浪子孤女 發表於 2024-5-1 07:09:26

支持一下:lol

街角386 發表於 2024-7-13 14:23:24

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

123457227 發表於 2024-8-6 09:01:22

幫你頂下哈!!

侬去斯 發表於 2024-8-31 23:02:56

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 第一次去HK蠔