dayy2023 發表於 2023-1-20 20:25:00

中女樂趣

中歌女趣

話道某日俾條粉皮放飛機,朝早溜溜喺噴鼻格裡推四周逛 ,睹到泳康個招牌諗住上去,到樓下死搵爛搵皆搵唔到個門心念走頭 !面知俾條OSIM止埋黎話有嘢玩,2條老毛包哂揼骨咁話!殺你!
由泳康個座側邊坐電梯上到去???爛鬼旅店一間… ,是但,好又一餐唔好又一餐 。無耐,整件30嘅中女黎,身體唔錯,對燈有33C又堅硬   ,風姿猶存,笑臉謙裏,皮膚勁滑,重識文言,黎吖!   
俾佢揼咗一陣背回身,佢便除哂的衫坐喺年夜脾到揼,佢喺我細佬到捽下,跟住又擔擔抬抬…開埋眼抖抖兼享用下 。面解個細佬碰著的幹溫天嘅嘢?一視之下,本來佢一嘢坐喺細佬度,成條哂!!!立即O哂咀!!!正念啓齒果陣佢又忽然德律風响,佢便坐喺到傾德律風,我便成隻鶴咁視住佢…   佢便一路傾一路漸漸搖,皆幾松,啲火漸漸咁漂泊個袋度,又估唔到咁多火,搖得又好鬼舒適喎 !!單腳惟有喺佢個身度遨遊,勁滑又彈腳,掂!
佢一講完德律風便瞓咗係我個身到車埋黎重話:「唔美意思,一時忍唔住冇帶套便坐佐上嚟加,駛唔駛帶番個套呀?」唔好玩喇 !你皆坐佐成2-3個字咯,重套乜叉呀?跟住便咁做咗一輪便中出。 完事一陣又俾佢攪慶,又執多劑,又係中出。估唔到成50歲人俾條C9喺1個鐘頭執2嘢,幾乎典範…
條C9實係好得,同啲妹無得比,實係好爽,又幾窄下,又多火,齊程自動,皆幾頂癮,唔錯。
念返卓,但係又搵唔返個門心,實失利!!

楚一帆 發表於 2023-5-7 11:45:50

LZ真是人才

风来时狂放 發表於 2023-6-11 02:36:13

幫幫頂頂!!

晓晓红青蜓吧 發表於 2023-6-30 16:52:29

好好 學習了 確實不錯

平衡才能持久 發表於 2023-8-10 12:22:41

幫幫頂頂!!

屎壳郎秧 發表於 2023-9-25 15:48:51

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

雍不言弃 發表於 2024-6-23 16:04:19

幫幫頂頂!!