dayy2023 發表於 2023-1-20 20:25:00

福田王盛便宜機

禍田王衰自制機

昔日路經禍田心岸,止過王衰個們心,睹已試過咪上去玩下,睇佢門心便好唔掂,上到去皆幾骨行,冲涼得幾格,佈置似廚房,locker仔齊程愚笑,唔得忙理佢有沒有肉體病冲冲房,路過戚息室,無咩人坐皆係房算,司理引見中式$65,泰式$75,是但泰式啦,電腦選袋靠天意,黎左個啊sim,少髮如花當代版,唔係甩頭甩骨便無謂彈人,開波按足,佢便一腳按袋,開價$100,睹我心情麻麻,便話兩日無收市,算拿拿聲,無R,無前奏,3分鍾內減面夢想出左,快腳渾淨,再同佢講唔駛按,立即降鍾,小費加$50,成交!!

泰式$75+小費$50+locker$10

$135人仔,當前皆唔會再去!!

禾口王君卤 發表於 2023-3-11 02:14:36

幫你頂下哈!!

强绝商爸摇 發表於 2023-6-7 19:06:48

支持new161

心醉的斜阳呈 發表於 2023-12-29 13:38:43

真是 收益 匪淺

123457021 發表於 2024-3-31 10:03:24

不錯不錯,很好哦

圣道 發表於 2024-4-13 09:24:49

過來看看的

不好吃荤漳 發表於 2024-9-2 09:48:37

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 福田王盛便宜機