dayy2023 發表於 2023-1-20 20:25:00

吉厦拮下…吓!

凶厦拮下…吓!

皆唔知乜嘢天下,俾個女同事捉咗去玩乜嘢Restaurant City(Facebook),早早online,隻山君又顛埋一份,本人唔玩,便叫我伴個女同事玩,恰似幫我溝女咁,固然個女同事很多多少狗公逃,但係佢唔係我杯茶嘛! 實係講你皆唔疑 。慶慶天,又上嚟鳩噏下,省事彩啲女人!

我嘅格行: 「出得黎玩,便預咗成早;舖舖渾,輸哂去荷戈;有食唔食,罪不容誅;留錢、留粗,沒有包涵;撻著條女,齊憑把咀!」   

我野生唔多,衰正在應酬多;一千幾百,如同渣滓;一萬幾千,昙花壹現;十萬八萬,食餐早飯;有錢驍雄,冇錢狗熊。

以下係上沙條21歲妹俾我嘅短訊,實係俾佢吹脹!   

「人死吧,0歲進場,10歲歡愉生長,20為情彷惶,30根本定背,40搏命挨闖,50轉頭視視,60辭職歸裏,70搓搓麻將,80曬曬太陽,90躺正在床上,100歲掛正在牆上…死得巨大,死得苦楚,以是呀該吃便吃,該喝便喝,逢事別往內心放,洗著澡,看著表,舒適一秒是一秒,趁著年青好好享用…能牽腳的時分,請別隻是肩並肩,能擁抱的時分,請別隻是腳牽腳,能正在一起的時分,請別隨便分隔。」死已?   

行歸正傳,月頭請班男伴計飛咗隻山君同埋啲女同事去樂土路食海陳,梗係冇來由吔齋咁On 9喇。 於是又約埋條粉皮一早出征,12面深圳彙合,開共4條滾友挨的去凶厦,4草嘢到。

搵間豆痞骨場連卡推OK竇心埋位,仲揼乜骨呀!乜場皆去過,省事嘥米飯,叫個熟悉Mami帶的囡囡過黎超超,主要飲得果隻,屎忽皆已坐定便帶咗5條青菜過黎,統共帶佐7轉。

咦!芳華無敵,18歲,嚗嚗堅,嗱嗱聲揀件5呎多吋半嘅過黎,面知唔識聽同講文言,頭皆年夜埋,本來佢黎咗2個星期,幾乎老心到爆!   於是用的半死生冬瓜同去吹火,又掂!齊程黐到真,恰似女黐老豆咁。 我玩「得鐘」輸咗,佢便幫我頂幾嘢。酒過N巡,年夜傢皆穿插足pair pair full上房,皆唔記得有冇搞到,放低2舊走人,跟住俾啲益友的咗去樂土路開餐,又係飲到劏黑鶴,對菜單…

飯後條粉皮又俾女call,唔係嘛,又黎?架飛機又放喺停機坪?不外呢次條粉皮條女係喺沙灣,我呢次冇咁笨七,我又call番個凶厦Mami搵番頭先條女再絕已瞭緣,兩話沒有道挨的去凶厦再飲,幾乎貓到死咁滯!!淨係喝酒同食飯皆駛咗1500個年夜洋!   

到步又飲,跟住條18歲妹重本人俾錢購埋啤酒同啤牌去公竇同個粉皮減埋佢條女(22歲)4小我私家玩剝衫鬥田主咁話,嘩!   咁益我?短幾年命皆造喇!如是者,玩到呀媽皆唔認得,連人皆醉埋。

房,囡:「我冇套喺度,面呀?」我:「我皆冇套,固然你咁靚女,唔掂你我皆冇所謂(心諗以退為進),沒有如瞓覺啦!沒有如除衫瞓啦!」

卒之攪咗成早,執咗4劑,齊程無套,恰似GF咁相擁而睡,第日過埋個粉皮間房玩埋佢條女,乜恩皆報哂!以後攞張擔架床抬返噴鼻港,險些叫黑車咁滯。傍邊甜言蜜語,便梗架啦,唔通神交咩!傢用600成早連租金。   

呢個月啲節目排謙期,下個月一定翻卓,冇得頂!Mami個德律風能夠留低,條囡個名便唔留喇!Sorry!

123457305 發表於 2023-8-11 16:47:26

過來看看的

掌舵的鱼1987 發表於 2023-11-29 00:48:10

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

淡淡清水1314 發表於 2023-11-29 13:57:59

難得一見的好帖

驳论王洪qa 發表於 2024-2-8 12:37:49

難得一見的好帖

阿豆学长长ov 發表於 2024-6-9 08:31:26

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 吉厦拮下…吓!