dayy2023 發表於 2023-1-20 20:25:00

(細場) 甘槍完 休间 報告

(細場) 苦槍完 戚间 陳述

由某臺C-hing引見. 遠. 佳寧拿劈面橫街.止去唔使非常鐘.早11点到.新拆建.十整間房.三个代價.(90分鐘)齊免Tips.128 推油HJ. 228先心 背工爆.338 ML.我做128上女 一句.卡娃女.20才烏龍江人.好老.Part 1.好渣.Part2.進來攞油.点解攞多咗2罐嘢嘅.一凍一.我皆無叫到.佢話唔使錢架.返正我皆唔飲.由得佢.推咗一陣.條女上裏任摩.上面有限度.戲肉黎啦.佢敵手揸住罐嘢整凍敵手.然後摩降條JJ度.輪番一熱一.冰水HJ.?我便唔係咁中意.停吓. 搞吓. 停吓. 搞咗一陣.佢講咗一句......噴鼻港標準做雞用語腳冊.....第一頁.第一句.用文言譯做:我睹咁多漢子條嘢.你果條實係死得又年夜又靚.咁無耐便爆咗La.齊程70分鐘.收脚鐘.起碼10蚊小費.(45分鐘) 減鐘16蚊(60分鐘)個按脚男算及格. 使費$128+16+26(TIPS)=170元.跋文.皆算仄.沒有做年夜也沒有裏烏.塲細.旺工夫會無房. 等最失望.完

心随674 發表於 2023-8-11 12:16:11

過來看看的

孤客9116 發表於 2023-10-13 08:20:15

多謝你分享

三个捌 發表於 2023-11-16 09:58:53

看帖廻帖是美德!:lol

想出轨逗 發表於 2023-12-22 07:49:58

看帖廻帖是美德!:lol

yfyffuuy 發表於 2024-2-4 05:45:58

沙發!沙發!

一箫凝月黄 發表於 2024-4-25 17:46:33

不錯,支持下樓主

华为股票卖出矩 發表於 2024-5-10 22:42:37

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: (細場) 甘槍完 休间 報告