dayy2023 發表於 2023-1-20 20:20:01

初次搶灘失望而回

初度搶灘絕望而回

從前曾經聽很多多少伴侶講過羅湖 北海x灘好玩.....聽o左幾個月昔日末於有機上去....
去到問心冇人號召曾經非常絕望...本人係新腳又唔生路....最初同朋友盲摸摸電梯
先睹個收客問(係咪推拿).....上到去前臺....d人兩話沒有道便俾腳牌我天....去洗沐....
我馬上問面免費....???o係呢個時分先有好意效勞員逐一引見....幾翻查詢...先知
本來冇得開年夜......十分絕望.....呢個咁著名o既開年夜 年夜場居然冇得開年夜...一氣之下走o左
但係諗返回頭幸虧有好意效勞員批注先....假如唔係坤左我去皆唔知面算......

深海渔灯每 發表於 2023-1-22 23:36:01

路過,學習下

游戏乾坤 發表於 2023-7-9 21:29:58

支持new161

厕层柴 發表於 2023-8-1 09:05:26

相儅不錯,感謝無私分享精神!

爱宇婷疤 發表於 2023-10-24 12:03:43

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 初次搶灘失望而回