dayy2023 發表於 2023-1-20 20:20:01

長短途報告

是非途陳述

實在係2個處所,但又懶得分2個處所POST,以是1 TAKE過

遠程-上海(挨年夜風之旅)
所在-舒怡泉桑拿

上個星期又放逐上海,留守4日3夜,閑到無停,最初一早,面皆要去玩玩
係2年夜熱門之間揀-上海賓館 同 舒怡泉,2揀1,成果揀左後者
12面已到,靜安區實係靜到無人,去到酒吧街,客人幾個,好濃,已覺奇異
去到目標天,招牌無燈,吾通摺左,又無喎,到去,人影無個,從前列隊輪米個種局面,好天共天,從前睹到最多日本客,隻睹到一個。。。
洗沐,戚息室,屎忽皆已座落去,便問係吾係按摸,能夠房啦,咁快 ?再問佢幾錢,600年夜洋,加左價,之前係800,上海賓館要1000的

係走廊左脫左插,中心有幾個"更庭",有人看管,終極去到我熟悉既密屋,司理稀碼,進性天

認人室揀女,單鏡玻璃,得8個賊仔,成果揀左60號

到房,睹到張鐵架床,賊仔話去東西,面知歸來個時,變左身,換左睹護士袍,心諗,有CROSS PLAY咁正

上海係止莞式,玩空中飛人,毒龍鑽,洗車底個種,但係女女返來,隻有幹紙巾同膠袋,無白繩,面玩呢,本來打消左呢D效勞,吾怪得加價啦
莞式係無PART1既,已傢連空中飛人皆無,變左恰似去馬檻場,齋做,女女皆好降力,真正在太多工夫,環保吹成10幾20分鐘,先正題,做完皆已到45分鐘,最慘係女女做到一半,幹左塘,無火,你諗下,帶住膠袋幹磨,實係吾舒適,我諗女女會幾痛,睹到皆吾忍心,半途攬住吾鬱,等下,睹佢有返D火,便把松時機,快速衝刺瞭事,皆幾無引 ,過後攬住吹火等工夫到,本來上海挨松年夜風,係好勁個種,吾怪得週背咁靜啦,之前一個禮拜連查3日,走鬼燈著過不斷,佢天好驚,以是做做下無火,已傢先講,我頂。。。 佢話走鬼著到KO去,隻有30秒,以是改護士袍,著得快,仲要失落左D架餐進來,實係存亡時速,以是實係好驚。。

女女話60週年,再減下年5月,上海世專,以是到飛起,很多多少場皆摺左,佢天而傢分2場完工,下戰書12-早7,以後閉門,11.00面再開,到4.00,要躲開中心4個鐘下危工夫,司理話能夠要到世專後先回復壹般,並且越遠世專,便會查得越松,佢比左腳機號我,叫我下次CALL佢,佢伴我去玩,係旅店同我留宿,吾怕查江蘇妹,皆幾好,下次搵佢皆無壞" />

消耗 600年夜元,其他一切齊免,連LOCKER仔皆無叫比TIPS

長途-主場講毫

上海食吾飽,僅僅於懷,成果要去主場出水,沖完涼,司理皆知我會搵邊個,不外佢話,一個戚息,一個返夜,由佢收板,佢比28,便OK啦

PART1,我信賴係講毫中,佢算係最好,夠力,又當真,我第一次去斜場要女女細力D,一般皆係李雲迪同朗郎,呢個實係掂
PART1.5,推油,推背算及格,但推PP實勁,玩左成10幾分鐘,撚雀一流,我必定假如係後死仔,已回身便比佢KO左,我呢D一把年歲,皆好D得禮,有爆既覺得
PART2,有得必有得,女女皮膚好滑,仇家燈仲好FIRM個隻,摸佢好有腳感,不外好惜身,食提子有D委曲,須然裏有易色,但皆比食,不外皆係一陣咁多,mm隻可隔褲摸,但不能不提,佢係生成有肉天個種,隻腳有肉,實係生成飛機腳,細佬係下舒適度下嘔泡降服佩服

好易2齊其好,女女算係幾好,但係同其他女女既賣面吾同,睇你以爲邊樣主要啦

洗費: 例牌皆要挨啦 198+2尾數+10LOCKER仔=210

後話: 18實係好旺,我問司理,佢話先上鐘,但係前面做松"按抓"個為C兄皆要等 以是叫我吾洗諗,仲有88,比佢天炒左,佢話SERVICE好到爆,果為樣靚,之前多人面,但越做越好,一個禮拜比人贊揚4-5次,話佢串爆,無規矩,話試過有客做左一個鐘吾夠,努喜洋洋,拖鞋無着,降年夜廳小爆贊揚,成果停佢牌4日,皆無改進,以是算啦,省事獲咎客人,叫佢吾洗歸來

陳述終了

[ 本帖最初由 jet-jet 於 2009-9-3 19:11 編纂 ]

方方圆圆272 發表於 2023-2-7 04:02:28

好好 學習了 確實不錯

心一路向南飞该 發表於 2023-3-1 08:58:11

不錯,支持下樓主

楚一帆 發表於 2023-3-16 04:05:05

路過,學習下

一心之恋祭 發表於 2024-2-5 04:21:20

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 長短途報告