dayy2023 發表於 2023-1-20 20:20:01

凱記一遊

凱記一遊

一止3人風年夜雨細下怯闖凱記,有 Mars c Hing 引見,我 call 左凱記no#233 (條女幾放, 中年夜波, pink 乳雲, 上面係黑切雞, haha.....正ar , 一路皆幾協作, 但唔註心八成工夫睇電視, 半途條女問我 BM 可 or HJ only ? BM要減$, 恰似減RMB100 (心沒有正在蔫, 果捕魚蛋及玩乳雲中), 固然 say no回絕la **記著我係劈面回絕左**, HK$及豪仔皆唔使兩舊.約莫15分鐘後, 條女邏左 oil房, 再問我腳定ball ball, 心念, 頭先皆話左 no BM啦, 唔通 bonus !?此情此境, 固然 ball ballla, right !!佢波推手藝唔錯, 好極少射到個心, 最初單, 我D fd RMB168, 我RMB238, PK ar, 耍比多成70蚊, 最初我有個總結, 佢天係一D數一數兩既 sales,唔放過任何時機去 sales佢天既 body, 固然我最初皆 full pay la..面皆好, 多開 Mars 兄引見件放女比我, 講實我係第一次玩黑虎, but 貴左小小 law

*** 版主, 挨風皆去,仲出 report, 無 la la 又玩貴左人( 本人年夜天 實 la),減D分做鼓舞 la ***

[ 本帖最初由 ieong007 於 2009-9-13 01:07 編纂 ]

木头哈喇子崭 發表於 2023-4-25 02:22:41

不錯,支持下樓主

醉生三世生d 發表於 2023-9-21 01:21:13

LZ說的很不錯

上海庐冠计算机 發表於 2023-11-8 11:05:25

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

小太阳823 發表於 2023-12-17 21:10:52

謝謝樓主,共同發展

梨波儿 發表於 2024-7-24 01:47:32

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 凱記一遊