dayy2023 發表於 2023-1-20 20:20:01

港HO~~之連環戰.... 舒服曬~~!!!

港HO~~之連環戰.... 舒適曬~~!!!

覓日LUNCH專登去試下師兄講個個99, 同91, 咁巖兩個皆上松鐘, 頂!$!@$#
跟住便比左個186我, 冇化裝樣皆OK, 身體曲頭OK , 比隻腳年夜極少, 尖尖天咁, 一流, 腳勢皆係咁高低, 冇乜太凸起.
以後完事, 條氣唔逆, 再搵99同91, 又上松鐘....唉...~~!!!
跟住便話有個新返2日, 之前係閉中正骨場做開, 可試下.
我又疑佢, 頭一次疑佢皆OK, 冇來由第兩次唔疑娶嘛, 囡囡到黎, 個樣愚愚下, 能夠發言自得, 靚妹, 身體便冇得一個咁好, 一隻腳查得曬.
PART 2, 皆係一船, 果佢話之前係閉中做正骨火, 第兩日返工, 但PART 1便OK, 果我係出第兩次, 比佢按下, 有又返生機...出皆出多D....
舒適曬~~!!!

實係要搵個時機試下99, 91, 部少便話隻係導師, 同波年夜極少, 其他一樣, 我便唔係好疑, 疑師兄, 搵日試完再膠.

肥牛于田揖 發表於 2023-6-7 11:44:26

不錯,支持下樓主

FREEDOM326 發表於 2023-10-23 00:13:22

路過,支持一下啦

邱建华 發表於 2023-12-6 09:52:37

支持new161

普通人物怨 發表於 2024-2-28 01:35:01

不錯不錯,很好哦

今早我梦醒了坎 發表於 2024-6-7 13:46:52

:lol不錯

乱放大的宙斯宙t 發表於 2024-6-12 18:56:10

:lol不錯

淡淡如菊795 發表於 2024-8-28 16:42:39

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 港HO~~之連環戰.... 舒服曬~~!!!