dayy2023 發表於 2023-1-20 20:20:01

老人傢雜錦咸甜報告分享(已加續集)

白叟傢純錦咸苦陳述分享(已減絕散)

深濠:尾試No.!) 梯形身材有感馬交豬扒包 裏相外型同笑臉好假 , 有D似火腫癥狀 , 抱住好一餐唔好一餐心態試食 , 揼心照 part 2伸腳衫探心心 , bra解扣胸圍內單腳玩碟仙 最頂唔逆係大吹大擂自命仙女下凡是心火多過浪之餘話題永久離唔開話D客讚佢靚皮膚滑身體掂效勞好(念嘔) , 問到係咪第一次喱玩我話係 , 面識喱我話睇告白 , 收我走時話曉得網評很多多少人讚佢(聽皆已聽過 ) , 唔介懷我會晌網上替佢好行幾句 但唔好太誇大以免面鐘目不暇接(再念嘔 ) , ok現在我晌網上照實報導囉 下次便算碌咭支半價亦唔會番食

深濠:No.*( 亦係尾試 , 實人冇相咁黑 , 揼又係心照好便幸虧勤力故意機 (減分 ) , part 2取上圓骨女判然不同自動以外兼夠曬聽話 , 主動消除武拆帶我上山食提子下海捉細蜆 值得一讚

老處所:硬件唔駛多講靚到沒有得瞭 骨女No冇問到 , 皆果俾佢攪到小骨總爆漿到訓着 part 1+2相稱掂 效勞員到司理既效勞亦沒有雅

竹園:眾多師亨耳生能詳既一間場 , No.^ 後死有肉天邊幅算苦 , part 1能夠承受part 2仄仄無偶 , 冇乜要供能夠一試 , 聽骨女講No.^^冇做而非番老傢(有待証真)

京鵬:耐冇去再重遊 , 試食No.^# 少女帶D成生人妻feel , 小S惹水身型part 1好極少part 2熱忱如水 , 皮薄滑溜愛沒有釋腳 主動解甲上山探月下崖採藥完整冇成績 , 過後渾淨仔細度90/100 (可食用)

港濠:遠期最多師亨熱捧之場 , 其他家不必再多講 , 試食新骨女No.* 年夜堂電腦藝術相跟實人相好五倍 , 規矩ok有D怕醜草feel , 齊程效勞故意機可一讚 , 身體下挑沒有雅惋惜上圍夾埋已夠一個月餅年夜 , 推油時條褲推低一半覺得好怪 , 流露公司唔俾客人除曬條褲(唉 ) 唔會番食

人老字緩食D家稍後再絕 (仲有教人有相陳述)

後補陳述post晌 #11段回答

[ 本帖最初由 骨總 於 2009-9-16 08:09 編纂 ]

忆清静丫 發表於 2023-7-1 04:30:42

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

郭光庆 發表於 2023-7-26 21:52:00

多謝你分享

462710480 發表於 2024-6-12 13:35:25

學習了,謝謝分享、、、

123457080 發表於 2024-6-25 05:24:49

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 老人傢雜錦咸甜報告分享(已加續集)