dayy2023 發表於 2023-1-20 20:20:01

一波還有一波大

一波借有一波年夜

禮拜六正午19/9再上逢聾周 ,諗住返食前次2Q女女 .過閉挨德律風比佢,但冇開機 ,但上到去,咁便再試吓骨運,睇下有冇好家 ,上到去洗沐後曲上房,司理帯左兩個黎,我對眼隻係視住此中一個個波,樣便壹般 ,係中意個波年夜 ,仲年夜個前次個女女,古次個女女效勞好過前次嗰個,能夠知本人唔夠人靚,以是要效勞與勝 ,講好開年夜後進來攞油,好快返黎,跟住除渾光,開端好當真按同揼吓 ,以後再將D油查上個波度,開端又上又下,又前又後,推完整死後,個波好好揸,好有腳感,唔會太林 ,以後開端演奏夾腸,冰水,跟住坐上黎,UN左一陣換左布道士到尾.
其間影左D相,古次算影得好過前次 ,德律風響夠鐘,洗沐走人,有中式收皆冇做,果趕工夫交人,唔走唔得.

123457294 發表於 2023-3-7 23:27:36

沙發!沙發!

困虫斗倜 發表於 2023-6-17 02:26:40

真是 收益 匪淺

特朗普大爷 發表於 2024-1-13 08:01:30

相儅不錯,感謝無私分享精神!

白刃玄衣及 發表於 2024-2-1 23:37:14

謝謝樓主,共同發展

南黑天家 發表於 2024-2-23 09:31:14

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

我心如烟卸 發表於 2024-3-6 19:52:30

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

玲嘉婕嘉n 發表於 2024-7-23 10:49:20