dayy2023 發表於 2023-1-20 20:20:01

發現深圳琦琦 !((

發明深圳琦琦 !((

中春同D伴侶係樂土路食完海陳 , 一齊走到街尾嗰間新金川推拿, 皆算係年夜場果為是旅店桑拿 , 幾條友皆唔生架部 , 惟有輪牌看看骨運怎樣 ? 幾個伴侶皆輪到妹技師 , 但我的便早一些去先房等 , 技師到當門一開 , 長遠一明 , 成個細碼琦琦一樣 , 行動斯文有規矩 , 固然是中女但有前有後仲係年夜波唔肥嗰種 ‧

Part 1 按背好到沒有得瞭 , 按壓穴位好準又有力火仲好過正骨,借沒有時問我那裹比力乏 , 吹開火才知她是教師唔怪之得 , 由於她的表示比力斯文 , 我也沒有念太年夜行動。

Part 2 推油幾乎是享用 , 蘭花腳沒有慢沒有燥 , 同按前線線推油一樣 , 仲玩埋鷄蛋碌袋袋 , 我也開端沒有規舉 , 隻是揸吓波波 ,年夜波得黎又挺大概是教師吧覺得上守舊一面 , 我亦沒有勉强果為真正在按得太舒適瞭 , 細佬比佢推到鐵咁硬 , 佢時快時緩的推足足推瞭廿分鐘才KO,舒適哂! 埋單$188+locker$10=198
本來教師是返少早班的!

柳芽2017 發表於 2023-2-13 17:53:26

LZ說的很不錯

今夕何夕535 發表於 2023-6-26 16:25:32

路過,學習下

小妖花满楼满fx 發表於 2024-2-24 18:42:30

LZ真是人才

宝贝不哭不t 發表於 2024-3-25 11:00:48

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 發現深圳琦琦 !((