dayy2023 發表於 2023-1-20 20:20:01

飲到我杯茶+中埋安慰獎好過生果金

飲到我杯茶+中埋慰藉獎好過死果金

我杯茶唔係個個巖飲, 期望回答既兄弟唔好用18歲前凸後兀波推上山下海做比力, 各與所需愛好差別, 同舊版主一齊去, dup完請佢食飯趁便賀佢枯降 去到同前臺曾經篤定no, 先dup後足浴囡囡no69, 實人同相一樣帶眼鏡皮膚黑, 似似天校園教師feel, dup得好又夠力冇渣流灘, 對奶完美無缺 由於足鐘工夫少巖曬我僧類緩熱老鬼, 腳做手藝緩工出細貨very good 對囡囡表示合意, dup完出戚息室足浴, 好好彩抽獎中左泰式代用券 部少話係4等獎, 埋單138止人

[ 本帖最初由 中女戀人 於 2009-10-17 08:12 編纂 ]

123456848 發表於 2023-6-10 09:14:38

LZ真是人才

諾篱hy 發表於 2023-8-6 08:23:20

相儅不錯,感謝無私分享精神!

wangliqxm 發表於 2024-2-11 05:56:39

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 飲到我杯茶+中埋安慰獎好過生果金