dayy2023 發表於 2023-1-20 20:15:01

從邊彊返到中原,點知骨運平平

從邊彊返到華夏,面知骨運仄仄

上個禮拜,比派到號稱齊國最貧既處所事情,去到,無稔過會咁風境如繪,處所整齊
並且,有漢子既處所,便有文娛,居然有K唱,仲要係初級年夜場,實係大喜過望,題中話晤講咁多

琴日正式回到華夏,立即要去遊舊天,去返講毫
5.00去到,年夜廳無人,但司理話隻有21同55,其他局部上鐘

睇下D相,2個沒有分上下,Not my cup of tea,不外皆係覓高興,何須咁計算
司理話21係新去,叫我試下,然後比D定見喎,便好啦

女女去到,吾係肥,但屬高峻形,細線條,年夜隻形,樣便睹人睹智,我隻能夠講係吾我既心火個類
去自廣西,流利講東話,但對我去講,無乜意義,果為我皆係流利國語
唯一我,便係CUP 腳BALL,皆幾好BALL形

PART1,故意,但有力,做左超越45分鐘,我心諗,吾係去呢到做正骨咁搞笑,好一個彩佢皆仲記得去油

PART2,RPP,無欣喜,熟手,吾知係到搞乜,BODY背,我無做,便反身正裏,果凍隻有幾下,不外無FEEL,便無所謂啦
正題,上路固然無成績,但下路便閃躲,食BALL無話吾比,不外係吾多協作個種,仲之2小我私家恰似係到玩摔角咁,玩左幾下,我皆無引,無謂強者所易,以是無再打擊,幾分鐘後KO左,完事,不外女女係車腳,其間係咁車我條頸同LINLIN,果為我無FEEL,以是無反車佢,假如有C兄鐘意車腳,便能夠

團體去講,吾能夠話係好,對女女亦無贊揚,立場一定無成績,隻係吾玩,刪值效勞,曆來無得強供,女女做足根本作業,以是隻會話係骨運短佳,古次吾得,便下次囉

後話: 之前白牌3號,肯定曾經被公有化,上左岸,實係惋惜,不外皆期望佢搵到好歸宿,而傢3號而經係另一個女女

洗費:198+2尾數+10LOCKER仔=210降樓

[ 本帖最初由 jet-jet 於 2009-10-20 12:58 編纂 ]

yfyffuuy 發表於 2023-1-28 14:34:57

我是來刷分的,嘿嘿

邱建华 發表於 2023-4-2 05:17:28

寫的真的很不錯

亲亲阳光非 發表於 2024-2-26 03:18:17

支持new161

刘金栋 發表於 2024-5-19 10:50:36

沙發!沙發!

韭菜555 發表於 2024-9-1 23:12:23

LZ說的很不錯

玲嘉婕嘉n 發表於 2024-9-3 09:58:33

學習了,謝謝分享、、、
頁: [1]