dayy2023 發表於 2023-1-20 20:15:01

初次講豪包膠

初度講豪包膠

上禮拜六同事相約北上玩下 , 我同事領路 , 出左閉call van仔哥哥接我天 , 參加 , shower完選囡囡....我選左個@@ , 實在之前已上去皆曾經睇定有咩囡囡可選 , 記定幾個上到去唔駛盲摸摸 , 埋到電腦 , 個司理幾nice , 吹左幾句便問佢@@有冇完工 , 佢話有 , 不外上松鐘 , 5分鐘後ok , 等左一陣房 , 睇不異實人比力 , 實人正d , 實係有極少似楊洛婷 .........
part 1 : 按骨我一背唔多好 , 唔受力 , 但覺得佢好降力....
part 2 : rpp幾C服 , 果凍覺得一般 , 熱奶覺得愈加麻麻天 , 波波推油降力.....
part 3 : 挨JJ時前後高低任我摷 , 冇格腳 , 啼聲幾淫下.....
part 4 : 已夠鐘再叫佢幫我按下頭 , 皆幾爽.....

總結 : 198 + 10 locker = 208 , 覺得唔錯 , 果上之前睇過有d c-hing 包膠話有d囡囡高低格腳 , 古次好彩搵到個放既....唔錯既一次體驗 !

瑞星卡卡卡卫 發表於 2023-6-2 17:22:59

路過,支持一下啦

厕所有人 發表於 2023-8-6 03:34:15

學習了,不錯,講的太有道理了

同感丶 發表於 2024-1-27 18:49:39

謝謝樓主,共同發展

海上灵光Y8 發表於 2024-2-8 05:05:43

LZ說的很不錯

粘瓜莱 發表於 2024-6-21 23:25:13

學習了,謝謝分享、、、

小太阳823 發表於 2024-8-9 20:23:14

相儅不錯,感謝無私分享精神!