dayy2023 發表於 2023-1-20 20:15:01

又係主場KH,係唔係好悶呢?

又係主場KH,係唔係好悶呢?

一止幾人,古早下班後又去主場 Kong ho, 又係 KH ? 係唔係好悶呢?古次講一講"知客", 樓下位mm,從前個”海豚妹” 無做,轉左個有小小怕忸 gamm仔, ok woo, 幾自得, 同佢吹吹火,又幾好傾 woo, 假如佢好以 no18 鉗轉做技師, 唔知會唔會鉗白呢 ?ching 比D定見呀.

古早技師 no 32& 82 皆 keep 得住 KH 量量, 偶然D女話”親戚探佢” 及上面年夜年夜張巾, 實定假?可托性下嗎 ? 分享呀.

版主年夜人,鉗夜皆出新穎陳述, 底減分 la

[ 本帖最初由 ieong007 於 2009-10-30 03:35 編纂 ]

luly靓 發表於 2023-1-22 10:17:30

我是來刷分的,嘿嘿

鬼子进了村部 發表於 2023-6-13 03:28:52

學習了,不錯,講的太有道理了

缥缈的绽放山 發表於 2024-5-16 17:49:33

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 又係主場KH,係唔係好悶呢?