dayy2023 發表於 2023-1-20 20:15:01

無緣番食,唯有隨緣(超多相)

無緣番食,惟有隨緣(超多相)

第3次搵豬皮,挨比佢皆係冇番工,能夠同佢冇緣 ,但罕見上到去,唔通走咩,我肯細佬皆唔肯啦h: ,咁又係去左逢齊,上房,司理叫左4 個黎,唔睇唔上眼,問佢仲有冇,咁便再叫多3個,樣皆係普壹般通 ,算啦,但供一洩,又唔係做人間,前次試左微波爐 ,古次幾多數要有家揸腳先得,咁便要左個睇降皆有波有LAW.既女女.
除衫一齊洗沐,能夠氣候凍,沖好耐,D熱火好舒適" />" /> ,效勞皆叫做OK,上床開端做效勞,叫做樣樣齊啦,又係最過引皆係鮑魚刺身 ,能夠佢D毛毛皆幾少吓,以是揩降黎皆幾痕吓,最初正式埋牙,換左幾個姿式,最初完事,以後再一齊洗沐,問我做唔做屢次,我話唔使喇,隻係得番半個鐘,邊度夠工夫回氣丫 ,佢笑笑心便再幫我火中簫一陣,但皆冇咩反響,咁沖完便換衫走人.挨的去皇崗番噴鼻港.
情況所限,D比擬較暗,請勿睹怪.

天八部饶gc 發表於 2023-2-4 02:05:21

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

C丶sunshine 發表於 2023-4-14 13:51:52

好好 學習了 確實不錯

深海渔灯每 發表於 2023-8-2 04:42:11

我是來刷分的,嘿嘿

球妈2017 發表於 2024-6-8 21:56:47

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 無緣番食,唯有隨緣(超多相)