dayy2023 發表於 2023-1-20 20:10:00

禮拜6人試我又試凱月華庭夾腸報告(有相)

星期6人試我又試凱月華庭夾腸陳述(有相)

睇過c兄陳述神仙指路咪笨7
得唔得唔會怨人
批注正在先呀
冇周肥拿咁靚
某位兄臺千偶千偶唔好跟呀
省事輪到話疑錯我咪年夜能look
各花各眼
我話ok佢話扒便無9謂la
去到冇乜客晌前臺問定213工夫
唔駛等沖完涼彩你on9房先
僧到睹到撩佢爹幾家跟住便   下下
上半部唔駛提la
玩個波推高低唔擋
條女怕痛批注唔好指插
巖既有能所謂咩
巖巖話僧完m摸降去反響年夜多火
臨尾托能下我屎忽
係咁夾係咁夾~係咁夾係咁夾
比佢夾能到波la出左仲射上頸
僧part家我去講豪便冇la
降樓238
假如lor乜豪咩198禍仔80乜乜灘138果d唔能該同我彈開
我係漢子唔係c9八婆
算到爆慳到痺lor綜援購收紫花油番屋企本人漸漸挨仲能仄呀76

番噴鼻港已夠24小時
前次深豪食果件call我
第日又上年夜陸早d出埋果個陳述

[ 本帖最初由 咸魚佬 於 2009-12-16 10:45 編纂 ]

塞翁364 發表於 2023-6-25 05:15:54

多謝你分享

护身马甲上阵兜 發表於 2023-7-30 15:58:21

我是個湊數的。。。

老顽童760 發表於 2024-8-27 13:54:28

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 禮拜6人試我又試凱月華庭夾腸報告(有相)