dayy2023 發表於 2023-1-20 20:10:00

同黑妹牙膏太子女近距離接觸+深豪倒瀉屎元旦慶祝第1炮+大量北姑性感絲襪(有相)

同烏妹牙膏太後代遠間隔打仗+深豪倒瀉屎除夕慶賀第1炮+年夜量北姑性感絲襪(有相)

遠排開檔閑冇乜面上僧
有dd工夫淨走去叫埋雞
昔日叫做有番d工夫post下家
幾份中港陳述先出第1份先
坐港鐵咁能好彩坐正烏妹牙膏太後代斷絕
樣1能般不外好能年夜個波
唔敢渣驚比人告
趙張沙龍能便

東門止街街食家睇女
跟老友探伴侶屋企玩埋燒飯仔

夜出動4圍

顛末華光重門深鎖

止能到悶降深豪

嘩 我吊丫 倒瀉屎爆能曬
冇能計沖完涼出戚息室睇電視等房
等左好能好本領得房
揀便有排等供能其閘
唔好wor執到收好簽
條女進來lor油我去柯尿
過新年下9慶趁便鬼能鼠秤收青島房隊
已挨飛收伴我隊番1兩家培育感情
僧招好能掂玩起上僧high好能多
玩到條女淨番條國產t back
太多人唔夠房夠鐘出戚息室睇電視
冇所謂la咁既日子經商遮
睇到天光坐晌梳化訓9左
訓能醉睹光死番噴鼻港
過閉人唔係多

到好能多短裙絲襪
咁既直境唔能駛講家la下話

[ 本帖最初由 咸魚佬 於 2010-1-5 01:16 編纂 ]

梦的衣裳323 發表於 2023-3-9 06:11:34

我搶、我搶、我搶沙發~

们至熟两创 發表於 2023-4-4 06:24:14

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

天下无敌522 發表於 2023-6-14 18:07:58

LZ說的很不錯

123456865 發表於 2023-10-9 12:48:05

支持一下:lol

梨波儿 發表於 2024-3-10 15:19:27

LZ真是人才

幂倾城淮 發表於 2024-4-6 20:11:28

好好 學習了 確實不錯

123456879 發表於 2024-7-19 07:39:03

過來看看的
頁: [1]
查看完整版本: 同黑妹牙膏太子女近距離接觸+深豪倒瀉屎元旦慶祝第1炮+大量北姑性感絲襪(有相)