dayy2023 發表於 2023-1-20 20:10:00

2009最後一炮.(已加相)

2009最初一炮.(已減相)

早兩日再上苦X圓,前次試左推油,古主要試吓齊套效勞 ,到年夜堂,男G客走埋黎,問做咩效勞,我話係咪有齊套,佢問我黎過已 ,我話黎過,不外前次做推油,咁佢話冇成績,幫我擺設 .跟住同佢一齊止上三樓,D房同前次推油D房一樣,經住問渾咩代價,佢問前次有冇比Q旁我,我話有,咁便租金能夠100 ,女女小費300,假如冇Q旁租金要138,我話前次冇Q旁皆係108,佢話108係劣惠,而傢冇左 ,咁便叫佢揾女黎,女女黎到,樣好靚 ,不外個波細左D ,算啦,古次玩樣唔玩波 ,支貨.跟住同女女一齊洗沐,其間我開端腳多,高低其腳 ,佢便幫我洗沐,其間並沒有火中簫,進來上床,又係嗰D例牌家,按吓揑吓,波推PAT推,不外有環保吹,吹到硬上套,先坐蓮,後狗仔.完過後再幫我洗沐,跟住佢著番衫,話要立刻清算我D子孫証據,唔能夠留係房度,咁樣隱陣D喎.好快番黎,以後再按吓,吹吓火,到夠鐘降樓埋單走人番HK.
由於有部分相片比力激,以是浏覽權限相對進步,請睹諒.

淡淡如菊795 發表於 2023-9-10 13:09:05

過來看看的

ffycxyw2274436 發表於 2023-12-29 06:28:22

路過,學習下

123457000 發表於 2024-5-25 15:33:45

小手一抖,積分到手!

Besson 發表於 2024-8-20 13:10:49

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 2009最後一炮.(已加相)