dayy2023 發表於 2023-1-20 20:10:00

試到眼鏡娘啦+紅牌小野猫+大波電視精-後篇(小野貓@^號+懶鬼!!*號)

試到眼鏡娘啦+白牌小家猫+年夜波電視粗-後篇(小家貓@^號+懶鬼!!*號)

前篇講到小弟係夜早試左!))號超正囡囡 ,上全國海正到痺! 個早訓得出格好
第兩晨起家曾經10面幾,睇睇有咩正囡囡,血汗去潮之下,發明本人去左KHO苦耐,
仲好一個白牌已試 ,實在KHO既白牌皆好正,小弟以爲佢天真至名歸!
問經埋佢有沒有面鐘,CALL鐘?能夠工夫尚早啦,囡囡能夠立即上鐘,正!!一於去馬…

11:30白牌小家貓@^號進場,囡囡係由開鋪到依傢仍舊聳立沒有倒,真力該當有一定既包管,雖知囡囡從前有出過陳述,但小弟第一次試佢,覺得十分好 ,一於出番個陳述講下先,假如有CHING以爲囡囡新穎感不敷,無咩好值得睇,請CHING們本諒!

實在我搵呢個囡囡既狀況同!))號好吾多,幾回皆係碰正佢放假,一係便要等餐
懵,古次有緣相散,表情再次鎮靜起去,吾知囡囡有幾好玩呢?
囡囡身體嬌小玲瓏,個樣KEEP到年青,對D級波波好正 ,囡囡個日話有D吾舒適,
小弟心諗:古次慘啦,佢苦既形態好易有咩表示WOR!

PART1:囡囡腳骨掂 !能夠做耐左,工多藝生啦,佢好好傾,按左20分鐘便去攞油!

(PS:囡囡固然係成年人,但道話既語氣同內容實足細路女苦,幾CUTE ,佢話本人對眼好
   年夜,仲要同我比力下,講實...佢對眼實係幾年夜,成隻波斯貓苦,但同佢相同多左,發明囡囡
   好自動,夠曬放,呢圓裏便以番個成年人啦 )

PART2:囡囡係持久駐場白牌,壹切效勞項目做到足,腳法十分純熟 ,果凍,RPP
    好恰好舒適 ,好D走水 ,果為波波夠曬斤兩,波推好有FEEL ,囡囡固然波年夜,
   但經少工夫消耗,兩團肉有D墮,烏提,但腳感皆吾錯,兩粒LING頭 一掃即起,囡囡反響好
   年夜,立刻同囡囡年夜幹車 ,我亦係時分攻陷路啦,好年夜片草本呀,
   摸,摷,隊做曬,發明年夜水災,能夠我腳技好啦 !降油挨JJ,腳法超好,套弄本領一流 ,

爽爆 ,減 上幹車,互摷,囡囡好有經曆,曉得便爆出,鋪定子巾等派貨,最初年夜量爆出...

囡囡擺設穩當,坤淨俐降,好家!                        俾佢:97分

試完白牌小家貓,有新囡囡上牌,睹到佢對波波好年夜好挺苦,於是色心起
叫司理擺設上鐘,古次實係比佢對波受蔽左,噩夢行將開端!
3:30年夜波電視粗!!*號架到!!講實囡囡實人個樣幾怪下 (小我私家覺得,但佢夠後死既)
但我睹到佢對波實係沒有得瞭,超堅硬,果為囡囡身體好SLIM,配上一對年夜波波更隱凸起,年夜到要彈出黎苦,淨係睇對波便夠啦 ,以是我淨係記得佢對波,樣便過目即記!

本來諗著囡囡好好玩 ,減上一對巨乳,表情非常鎮靜 ,細佬好快便硬左!面知佢本來係苦既 :囡囡一房便”辟拍”一聲開電視,我去KHO苦耐,試過苦多技師,便算係念睇電視城市問我:[要吾要開電視呀?]

呢條女當正係本人屋企苦,皆幾誠懇沒有虛心WOR!實在小弟好吾鍾意係上鐘個陣開住部電視黎煩住曬,減上無咩值得睇!
我逢到既狀況凡是係D經埋帶我房果陣同我開電視,果為囡囡已到,驚我悶掛!但我會係囡囡到之前熄X左佢,以免阻住同囡囡相同啦!
算啦!睹呢個囡囡新去,無謂搞苦多家 ,佢鍾意睇便睇飽佢啦 !最松要吾好影響效勞量素便得啦!能夠骨運狂跌!噩夢去啦……

PART1:囡囡腳骨一般,以新人去講,及格啦!開首幾好傾架,小弟以為撩撥下佢便會
    有欣喜!面知……
PART2:按左20分鐘便去攞油…壹般速率去回!果凍一般,RPP腳法有很多多少前進既空間 ,末於去
    到最等待既部門啦,回身囡囡已解甲,嘩 …嘩 …嘩 …

一對頂級乳房呈現,實係夠曬年夜,挺,彈,仲要係淺提PINK LING!
    揸左陣有一種吾願放既覺得,揸降去吾似係假狗,囡囡夠後死,LING頭一捽即彈起,兩
    團肉係我長遠,就地要品嚐下啦!
    囡囡開端降油挨JJ,佢皆算幾好家,我曆來已試過苦好同苦無FEEL既
    囡囡降油時我單腳曾經停左揸佢波波,諗著攻陷路 ,囡囡一腳抓住細佬,
    一開波便以摩挨腳死CHOK,仲要係苦叫,一D心情皆無,得把聲,我完整FEEL吾到鎮靜 ,
   淨係FEEL皆痛 ,叫佢緩D …佢便連聲皆無埋 ,年夜傢可念而之佢有幾假 …
   我皆無咀佢,無揸佢,無摷佢mm,何去會苦鎮靜淫叫呢 好較著佢係念快D搞掂,仲以為
   我係早洩王!咪愚啦 …我皆已探井...邊有苦快派貨呀 ,減上囡囡D工夫實係渣…
   漸漸由中到內探井,開初以為深化無望…但合理進際之…囡囡好兇苦話:

[沒有要治攪呀],對眼啤著我…嘩…駛吾駛呀…格我腳咪算LAW,我吾會強者所
    易既 ...唉我自問吾係癡漢呀…囡囡既立場實係最初睇住一對巨乳份上,委曲爆出!
    囡囡洗腳歸來持續睇電視,仲要成日轉臺,轉去轉去,好X煩…佢皆算吾話得啦,一隻腳轉
    臺,一隻腳同我推拿腳臂(該當係摸吾係按,摸蝦苦腳…我實係對佢完整絕望,開埋眼等夠
    鐘算啦…)最初佢仲話:開開你噢…唉…在理由要德律風LAW   俾佢(對波波):80分

PS:吾好以為小弟誇張其詞去唱衰囡囡呀 ,遠排我去KHO,同下佬傾開,得知!!*號囡囡
曾經有吾少客贊揚過 ,狀況皆係好吾多…司理曾經訓導過,期望囡囡好自為之啦!

HKD:220X3=660

下回預報…
1.返食姊妹花既mm(中招…囡囡沒有再熱忱!)
2.新囡囡,幾好樣,身體吾錯(佢把聲實係既好正…)
3.再去新囡囡…(聲如洪鐘…好X驚呀…但效勞幾好BOR)

小弟會加快勤奮….期望下一篇陳述能夠盡快完成…借請多多撐持

[ 本帖最初由 stevemakmak 於 2010-1-22 19:28 編纂 ]

游戏乾坤 發表於 2023-3-16 15:53:28

多謝你分享

核桃脆 發表於 2024-3-20 12:38:44

我是來刷分的,嘿嘿

度素告 發表於 2024-4-29 06:12:17

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 試到眼鏡娘啦+紅牌小野猫+大波電視精-後篇(小野貓@^號+懶鬼!!*號)