dayy2023 發表於 2023-1-20 20:10:00

味精:終於試到啦!

味粗:末於試到啦!

烏客ching主場推介#

末於今天試到味啦!

前早去完常仔,拆水車返深圳,降左水車,逆邊止去味粗。睇下昔日有沒有運,約唔約到*^。

要等80分鐘。無所謂。蒸下桑拿,跟住按個足,方才好90分鐘。

按足時,坐係最左的位,能夠睹到技師止去止去,有幾個皆幾好得(不外係中女呀)。惋惜睇唔到個#

房等技師去。

技師去啦!心諗:死水+ 年夜很鑊....

烏客ching所講,我小我私家絕對附和。

part 1 :好 (不外我以爲佢傢姐按得好D)

part 2 :正。好溫順。覺得十分好。同意試過三個同場的技師,佢腳法最好,最舒適。

德律風聲響,三個鐘好快到瞭。話減多個鐘(果為已出家),佢話約左人。

算啦,無謂自願人天留低。

雖則古次又羞支尾,但我皆推介此技師。

李冰381 發表於 2023-7-1 07:55:59

不錯,支持下樓主

紫愚灵 發表於 2024-1-16 00:02:26

有競爭才有進步嘛

芊芊551 發表於 2024-3-13 21:48:48

支持一下:lol

FREEDOM326 發表於 2024-4-21 05:31:45

支持new161

雍不言弃 發表於 2024-6-8 21:44:37

好好 學習了 確實不錯

穿雨捶 發表於 2024-8-14 10:29:31

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 味精:終於試到啦!