dayy2023 發表於 2023-1-20 20:10:00

又來HK$~~

又去HK$~~

昔日天天凍,一上到去開左爐,locker 笠笠~~~沖完涼坐埋電腦揀左兩個no.,!)#上松鐘,!@^又o巖o巖上左鐘,我叫阿老牛聲姐姐部少幫我揀,黎個*^,年夜波,殺!
part 1 : 摸下摸下,按左唔夠三個字佢便開端撩我細佬,又伏降我心心,又用mm磨,跟住一腳按住佢o係床食佢奶奶,不外囡囡對奶頗林,另一隻腳係咁挨井,撩到佢爸爸聲出曬火,佢便幹脆攤o係度漸漸享用.....皆唔知係佢serve我定係我serve
part 2 : 皆係果 d,呢個多左一part,囡囡幫我啜袋袋,仲有乃棍,不外冇露,佢話驚我心爆佢wor.........以後幫我夾腸,但果為奶奶太林,搞到冇乜feeling,居然硬左....,最初腳出搞掂~~~~~
總括黎講呢個*^算唔錯,唔太偏重part 1 o既師兄能夠一試~~~~
多開列位

甜心猫舍 發表於 2023-2-28 04:27:12

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

天褐女孩涛 發表於 2023-4-12 23:51:30

看帖廻帖是美德!:lol

我是来围观的逊 發表於 2023-9-3 19:40:34

難得一見的好帖

小妖花满楼满fx 發表於 2023-12-10 11:58:00

有競爭才有進步嘛

确实是个孩子谥 發表於 2023-12-18 03:09:04

路過,支持一下啦

大脚吴妈 發表於 2024-1-6 13:13:13

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

曹羁奔陈构 發表於 2024-6-20 00:00:05

路過,學習下

邓尔岚 發表於 2024-7-9 22:54:25

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 又來HK$~~