dayy2023 發表於 2023-1-20 20:05:00

終於試到stevemakmak兄,口中kho傳說珍品(*號

末於試到stevemakmak兄,心中kho傳道珍品(*號

早輪睇完stevemakmak兄的report話hko(*面好..面好!講到鬼死咁吸引,仲話(*,@*係傳道兩年夜珍品,覺得實係逾越壹切技師減上佢番夜班,咁更係要去試一試啦! 前幾日放左工馬上起止..記得前次好有熱忱挨report,成果有人話我賣(講)告,又有人話我係KHO D挨腳叫人去KHO JA,以是金次唔講太多,講重面算..
part1:幾好..有力,不外比力少講家,c兄們要做自動,生左以後皆ok健道!
part2:進來以後,完整兩小我私家咁,好自動天本人飛上身,左心心有小紋身,part2流程,皆係玩果d家啦,唔多講啦!有樣家一定要提,女女(利)功好掂,佢係我臨時正在hko試過最強果個,我扒著,佢一路係我(貝)後用(利)功(油)上到下一路去,超正 ,挨曬熱(陣),但係又好舒適果隻..以是好快出左!
總結:呢個(*效勞好,.有女友feel..高低唔格腳又唔格心,很多多少家我皆認為唔錯,唯一係佢波路唔夠好..壹般Size,你講文言,佢會明仲識講極少文言!走之前我問她拿她的德律風號碼,面g佢話我唔會俾德律風客人,能夠我唔夠靚仔啦!無本領拿到佢德律風 ,(*話呢份工隻係臨時性,比及佢伴侶回到中國(1-2個月),佢便會唔做,走人,念試概c兄..要快..啦!

刘晨阳1 發表於 2023-6-25 08:07:10

路過,學習下

戏做顿 發表於 2023-7-31 09:05:35

難得一見的好帖

空城乱人心乱 發表於 2024-4-23 13:05:41

謝謝樓主,共同發展

标题超过5个字 發表於 2024-5-24 20:54:04

沙發!沙發!

Amy570 發表於 2024-6-8 01:38:21

前排支持下分享
頁: [1]
查看完整版本: 終於試到stevemakmak兄,口中kho傳說珍品(*號