dayy2023 發表於 2023-1-20 20:05:00

新手

新腳

飛龍戚忙中間沒有去也罷.早班戰夜班皆隻得四五個女技師.技師房開端事情晌我胸心磨左唔夠十下,腳勢係死力,減上眼訓腳足開端放緩+裏露沒有悅之色.條女除3後降油用腳挨,對波下塌, 又是烏堤, 波好棱细啊,一D皆唔年夜,绝对假波.不成高低任君去!效勞沒有 OK! 出家時隻能夠摸住足..... 供其出左家 ,過後渾淨中出洗腳一去沒有返.飛龍戚忙中間是烏店blacklist la 年夜傢唔好去

123456811 發表於 2023-5-22 19:26:53

謝謝樓主,共同發展

坏坏的猪蹄肇 發表於 2024-4-27 09:06:55

小手一抖,積分到手!

见贤思齐380 發表於 2024-5-27 09:28:40

前排支持下分享

vvvvvvyb 發表於 2024-7-1 00:55:58

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 新手