dayy2023 發表於 2023-1-20 20:05:00

足元^*

足元^*

早幾早9痕痕!去呢間場住試遠日熱論中!仔,`睇乜料.去到天鐵的士站,嘩!!唔知係咪出工工夫條人龍好9少.念走!唉!皆係唔好三心兩意.上!等左25分鐘上車,去到東門又塞車.吊! 末於去到,洗沐即房.面女<!仔方才上鍾!%#^烏9到呀!!谷9住年夜啖水 出唔到聲.輪牌啦!去係^*嘩有波.ok上鍾,頭段老正,唔好!谷9氣,失落轉,玩正先,上山下海,幾好咁低佢個頭鴨仔飲火啦,面知牛唔飲火唔咁得牛頭低曆程皆算高興尾段老正,本來腳骨好掂 不外我皆係鍾意激 哈哈

梨波儿 發表於 2023-4-12 01:27:15

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

杰尼亚斯痔 發表於 2023-4-12 02:13:39

幫幫頂頂!!

宇转好帖鄙 發表於 2023-12-14 04:57:24

寫的真的很不錯

内托体头 發表於 2024-5-13 06:43:48

:lol不錯
頁: [1]
查看完整版本: 足元^*