dayy2023 發表於 2023-1-20 20:05:00

海月華亭 no. @)#

海月華亭no. @)#

之前聽 lorker 講,話 no.@)# 好旺鐘,上兩個禮拜日已念嘗嘗 ,果早知佢返夜班,八面八、九個字
挨德律風上去留,面知話佢上松鐘,咁問要等幾耐,面知佢話仲有個 call 鐘等松,咁脆?
覓日出工一人上路,七面閣下去到凱記樓下,挨上去問有沒有 no.@)# ,謎底係有,得忙,
末於有時機試到啦 ,
女女房一視,係後死女果隻[惋惜我唔係鍾意咁後死既] ,樣一般,有小小悄牙,1 米 62、3閣下,細波,
有挨底褲[年夜鑊] 。
Part 1 皆能夠,固然又係唔夠力啦,不外好好傾,有講有笑 ,不外唔識聽廣東話 !
Part 2 RPP 腳勢一般,波推用爽身粉幾自得,能夠沈車,下路竟然又無格腳 wor ,架死掂,有火有反響,
好有女友 feel 果隻[惋惜我皆係鍾意淫 D 果隻多 D],臨有固然問佢攞埋德律風 no. 啦。

[ 本帖最初由 門蜜斯 於 2010-3-11 01:07 編纂 ]

凌8乱 發表於 2023-4-13 20:17:18

過來看看的

123457321 發表於 2023-9-10 04:48:46

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

白刃玄衣及 發表於 2024-2-16 13:52:13

有競爭才有進步嘛

尘埃416 發表於 2024-5-27 18:01:38

:lol不錯
頁: [1]
查看完整版本: 海月華亭 no. @)#