dayy2023 發表於 2023-1-20 20:05:00

誇3到4尼期玩文藝+學人講下心路歷情+向西快馬+輸錢摸兩蜆(續集有相)

誇3到4僧期玩文藝+教人講下心路歷情+背西快馬+輸錢摸兩蜆(絕散有相)

誇3到4僧期玩文藝+教人講下心路歷情+背西快馬+輸錢摸兩蜆(絕散有相)

上散提到講本happy完
冇幾耐接到菜檔條狗皮call
家皆唔食開枱先
挨到天光支皮
成早冇乜上降hi極少
出門心曾經睹光死
仲要比雞...............................................................................婆逃住僧煩 係好能煩
幾條磨look肚饑止去東風路果邊食早飯
去到常德到很多多少夜之女食家
咁既情況省事止咁近供能其有遠食遠la
正門咁巖睹到口角裙姐姐走光
烏絲襪T back胆走曬出僧
嘩坐斷絕齊齊食包la下話
食完過講豪訓醉先dup
訓能醉靜英英能夠仲早la話曬12面幾
食個康c女淨麵唔能掂
冇mark女供其輪牌僧個128
////////////////// 便係佢
實人ok唔肥
聽話冇咋英高低綠燈腳勢好
冇春噴鼻feel又冇圓混彈腳既羅柚
玩年夜波既兄弟唔巖玩
但係食號召僧件家掂wor

到知客後背正到沒有得瞭
前裏1睇         

挨完到天光曾經攰
仲要比好能多雞婆圍住煩

到左常德到很多多少正家

訓醉揾條毛睇下皆冇

埋單等c機有女企前臺
機不成得
唔能好問面解
唔能好問面影
唔能好咁癡人
你唔敢影唔=人天影唔到
你本人興便死開1邊
唔nike咪7睇多9開

等c機等好耐比d王光客瞭9曬
唔等~降樓下又比我到正家仲有鬼妹   

[ 本帖最初由 咸魚佬 於 2010-4-3 00:55 編纂 ]

小菊花之米 發表於 2023-7-22 20:33:08

學習了,不錯,講的太有道理了

想不到918 發表於 2023-12-2 08:39:17

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

麻辣鸡翅 發表於 2024-2-20 19:45:20

寫的真的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 誇3到4尼期玩文藝+學人講下心路歷情+向西快馬+輸錢摸兩蜆(續集有相)