dayy2023 發表於 2023-1-20 20:05:00

港濠一問

港濠一問

前幾日去港濠, 覺察恰似唔同左很多多少, D女完整唔同曬, 諗住叫返之前個D, 之前便最LIKE#168(樣靚身體正), 成個日本西家翔咁, 部少又話冇, 話比個好唔多o既我, 我住算啦, 疑你一次, 面知疑佢一次便死, 比左件#186我, 比港濠D o靚妹老左很多多少, 是但啦, 閘, PART I, OK, 本人皆按左很多多少年, 佢算及格有餘, PART II皆降力, 冇格腳, 夠勤力, 但我唔係要新D界牛, 牛夠勤力啦, 最初皆愉快咁收射(減夢想).

別的, 有冇師兄曉得港濠#168去右邊度做, 果去過幾回部少皆話冇, 唔知係咪轉左場,
我好念好念去幫襯下佢~~!!! 列位師兄HELP~~!!HELP~~!!

迟到399 發表於 2023-11-13 13:39:44

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

干将发硎鞘 發表於 2023-12-6 10:32:43

有競爭才有進步嘛

123457148 發表於 2024-4-24 19:35:51

LZ真是人才

愿为素心人 發表於 2024-5-26 05:01:14

路過,支持一下啦

123457281 發表於 2024-6-2 16:45:55

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 港濠一問