dayy2023 發表於 2023-1-20 20:05:00

新手報告...凱記

新腳陳述...凱記

平常小弟皆係按正骨…正骨皆係第一次,

睇咁多ching講凱記多乳牛, 咁松係要試下啦…

上禮拜日去到晏晝4面幾, 沖完埋, 係年夜廳我問部少有咩人, 面知很多多少番夜班,

部少話房我帶人比你揀, 黎左件@@(, 細波, 下下廋廋唔係我杯茶, 部少say 佢好好效勞, 冇經曆又有D慌張既我便算啦.

Part 1 腳勢好, 不外我唔係要呢D啦, 不外高低抽皆冇格腳
Part 2 用腳, 我高低摸o下便便嘔泡….

洗完腳番黎又按過, 吹吹火

不外問過佢天夜班番9面

以是上禮拜5早便再去第2次

去到8面, 睹ching 話@)*幾好, 問左部少say 9面能夠

咁ok la, 按個足先, 好唔多9面成班女出曬黎番工, 實係很多多少乳牛wor

夠鐘咁同部少講房啦, 頂佢面知@)*無啦啦上左鐘冇同我mark住...

便問@^^啦, 又唔得, 好彩@!!得, 睇過相皆係賣飛佛

到黎, 細細粒, 36E, 小肥, 完整係我杯茶

part 1便係咁姨按下啦....
part 2 女上男下, 佢便錫lin, 我便松係幫番佢推拿啦, 一隻實係揸唔能曬, 完整唔格腳, 摸上面皆冇, 不外佢話唔舒適wor, 算
then 背隻波波推油, 仲R pat pat, ....戲肉
波la夾實係好爽,成條包皆冚曬
,係咁多刺激底下第一次既我唔夠一陣便比佢搞掂左

洗完番黎, 佢又故意偶然摸下, 又硬左, 我問佢硬左你係唔係幫我搞先, 佢馬上進來拎油用腳黎屢次

完事吹陣火, 本來得19歲ja, 睇降皆似既

換衫個陣有人出黎問部少@!!幾時得, 部少話個半鐘wor, 佢皆肯等, 凱記咁多乳牛, 唔一定要等佢啦

小弟第一次寫陳述, 多多包容

[ 本帖最初由 goldlightan 於 2010-4-12 21:21 編纂 ]

mzbua44 發表於 2024-2-1 17:23:05

我是來刷分的,嘿嘿

123457265 發表於 2024-2-20 20:42:46

好帖,來頂下

俺乃小潜mg 發表於 2024-4-8 07:30:57

LZ真是人才

匣中剑他娘官 發表於 2024-5-15 08:33:23

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 新手報告...凱記