dayy2023 發表於 2023-1-20 20:00:03

日濤之行初回......真係要帶著不樂逃番香港.,,,(多圖)

日濤之止初回......實係要帶著沒有樂遁番噴鼻港.,,,(多圖)

聽師兄話日濤好玩,係東門`北路天俊年夜廈7樓 一於試一試
諗住睇曬師兄D陳述,真冇走雞面知奶左家...h:
挨個德律風搵熟悉既人,曉得有個叫呀梅擬訂位,講定技師....
上到去,7樓,曾經傳去一陣陣帶面臭既味講...
洗沐,唔好提,一時熱火,一時凍火,好玩過冰水兩重奏
先按年夜堂曲頭讚既,年夜堂男技師按足夠力10分我比9分舒適到...簽小費我比左,40
睇相揀左個36號....末於黎料,要上房,睇年夜堂效勞咁好,
囡囡該當唔錯,影佢相,唔比我影,算數一開波,皆唔知做咩好,
狂SELL我齊套...煩皆煩死人,惟有齊套算數,興事佢煩唉,算啦,
咩皆要玩下最念玩既波推....面知,中伏.....開端黎料睇黎囡囡幾年夜波
,波推有期望...鎚骨...我唔偶視好,正場沒有嬲皆係咁面知比念像中嚴峻
囡囡恰似冇食飯咁供偶幫你鎚幾下便算曾經意料以內
誰知,一除BRA,頂你個肺,又有一個BRA再除....浏覽...又多一個,連帶3個BRA...
笑撚左一睇...仆街啦...仄到冇伴侶,洗過洗衫板,飛過飛機場
夾腸仔,波推...冇期望...算啦...玩下果凍...有幾頂癮...
最初頂唔逆,玩倒掛金勾....咁便1Q戚息左陣,德律風響左,夠鍾?有冇咁快呀?面知條囡走左,
10分鍾後番黎,本來響錯鍾我笑撚左,跟住番黎,我叫佢幫我挨陣飛機,
囡囡惟有應酬下我,果為皆係得番果10幾分鍾味射得出,
又響鍾....灰左最撚搞笑,埋完單,先話本來齊套收2個鍾中式推拿
我平常去果D開年夜場,皆係2Q/1Q+1心爆叫我下次再黎
我心諗,下次釆你皆有味埋單$348(有合)+10蚊(LOCK仔小費)+40(年夜堂小費)總數HK$439+10蚊(LOCK仔費)

總評:10分,我隻能夠比4分,細場,範例同BOSS好唔多,但係代價,減上收2粒鍾中式推拿,值得一去係一去,第一次去做齊套果D,記得鎚埋套中式h:德律風:噴鼻港电话:XXXXXXXX 揾X司理X经理热线:XXXXXXXX
CHING,幫你修正左德律風號碼,假如有CHING故意去便叫佢PM你,省事無聊友得閒玩德律風.

[ 本帖最初由 好淫一個 於 2010-5-10 23:00 編纂 ]

上海庐冠计算机 發表於 2023-2-22 12:35:43

相儅不錯,感謝無私分享精神!

新北狂纱 發表於 2023-4-29 12:13:39

看帖廻帖是美德!:lol

湿湿二 發表於 2023-7-21 04:45:52

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

韩邑王生1977 發表於 2023-12-12 09:09:22

難得一見的好帖

潘金麟 發表於 2024-5-3 20:16:38

前排支持下

XY890 發表於 2024-7-15 19:57:01

支持new161
頁: [1]
查看完整版本: 日濤之行初回......真係要帶著不樂逃番香港.,,,(多圖)