dayy2023 發表於 2023-1-20 20:00:03

ball屎蛇形鵰手

ball屎蛇形鵰腳

老總唔伴我去 一小我私家玩漂泊walk到舊西冇, 問價208lor匙洗沐, 部少幫我汁囡囡*)! 細粒模樣承受下盤細極少, dup骨算把la略過 主要時辰囡囡話唔念扯闊新工衣發心wor, 要本人教成龍既蛇形鵰腳鑽bra, 好辛勞揾到個a cup size既小籠包, 摸唔係咁暢逆, bra邊頂停止背摩擦有d唔係咁舒適 mm免問水箭式降空出完有d痛 過後本人着番褲, 賽後背我sweet say goodbye, 僧個路程總算睹識過, 本人一背甚少出陳述, 寫得唔好請勿睹怪

痴痴情先生先s 發表於 2023-3-8 09:54:35

難得一見的好帖

半岛宫殿rw 發表於 2024-6-23 14:15:30

沙發!沙發!

忘不了情 發表於 2024-8-11 00:18:14

幫幫頂頂!!

深海渔灯每 發表於 3 天前

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: ball屎蛇形鵰手