dayy2023 發表於 2023-1-20 20:00:03

竹記孖寶 1

竹記孖寶 1

原來諗住等埋試曬竹記三寶至出陳述 ,但由於四圓師兄對 ! @賽後考語一般,以是出住一件先, 驚早d 唔記得d效勞假如。

尾先進場係孖漆,睇相實係長遠一明 ,眼年夜年夜,車頭燈又正,梗要老做個藉心上去啦!個心卜卜聲等心儀囡囡房 ,末於有個幾高峻嘅物體黍,正在竹記烏黑中睇到樣貌同相挨個八拆啦,身體便實係好細弱但一定唔係同 &* 果類比,我估係佢骨架年夜隻,皆似 (^ 咁高低,睇得出導彈係脆料 ,對足便天火圍飛馬 。本來之前恰似响黃貝嶺油場做過,照原理該當有相幹經曆。少話短道,完工!

Part 1 : so so. 隻可講一般。 吹吓火同Dup 咗約莫 20 分鐘便開端腳多多喇。心諗咁將近去機場 check-in? 算啦,自在開展啦。咁冇幾耐便去攞油 。

Part 2 : 果為囡囡皆叫做下 (小我私家覺得), 足皆幾少不外實係亞嬌果對咁,any way to me no big problem. 志正在佢另一部分啫 。顛末一輪熱身以後,no 車,我便被佢剝到一絲沒有掛,佢重係整整潔齊恰似去飲咁 ,有冇九兩菜呀!竹記實係好少冇主動波架,冇計啦,要我拆導彈專傢脫手啦。嘩! 實係正,對家冇得頂 ,之前我以爲 !% 曾經好正 ,呢對能夠重靚。攪到我險些梗塞。固然佢過往有經曆,講實佢腳勢隻係壹般啫,同其他師姐比還沒有夠班,次要能夠已鋪開度量。下路皆能夠,不外我冇做深化研討。果為有 d 家係互動嘅,有一圓唔多投皆無謂本人唱獨角戲,俾著其他相好,能夠d 衫褲鞋襪一早掛曬响天花頂個鋼架度咯 。固然年夜傢臨時唔洗旨意有吃茶品茗注水嘅遭受。凡是後死果班皆唔會有。

顛末一輪恰似飛機緣到氣流咁,有些少暈浪便嘔黑泡咯。清算後進來非常鐘歸來,咁叫佢按非常鐘吓個年夜頭便走喇。

列位師兄假如唔係要供咁下可一試。以上經歷真屬小我私家感觸感染。同一囡囡,唔同敵手,唔同日子,唔壹樣貌,唔同前後序次 (效勞第一個客同第四個皆有所差別) ,遭受亦有所別離,以是我得唔到的效勞壹定同等其他師兄獲得嘅效勞。

祝年夜傢好運

您脱风云错 發表於 2023-7-12 08:56:42

路過,學習下

慧眼识英雄1 發表於 2023-8-9 17:02:01

看帖廻帖是美德!:lol

老顽童760 發表於 2024-5-26 17:52:38

我是來刷分的,嘿嘿

wpwexx127388 發表於 2024-8-17 15:45:42

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 竹記孖寶 1