dayy2023 發表於 2023-1-20 20:00:03

新場講途試新女

新場講途試新女

早兩日諗住上凱記,面知主頁話有新場,KH姊妹店,叫講途,免鐘錢 ,咁便轉呔上去試吓.換衫洗沐,處所夠年夜,火力夠,LOCKER企理 ,拆建皆叫新,但個蒸房冇開,要黎擺曬D CHING用過既衫褲同毛巾 .上到去諗住會很多多少人,果為係SUNDAY,面知估錯左,戚息室連埋我皆係四條友,兩個按松足,工夫係下戰書四面,唔通D人唔疑免鐘錢但坐左一陣飲家既時分,皆聽到幾回前臺叫號召老細,該當皆有5-6個CHING左場.咁便拿拿淋去電腦度睇相.佢天皆係用街街網比客睇相,但係睇左11號,但話番夜,再睇皆唔番個網 ,等好耐皆係唔到,咁便輪牌啦.
到房,能夠趕開檔,電視皆已拆好,女女到黎,兩十頭,CUP腳波,樣壹般,可承受 ,PART ONE實係同你按,仲係按得好嗰隻,夠力,冇偷懶,仲按到出汗,做埋泰式咁滯" />" />" />" /> ,佢話湖北人,教過推拿,降左黎10日,隻識壹般話,文言完整唔識,跟住話進來攞油,好快番黎,佢話唔係好識推油,假如做得唔好,唔好怪佢,跟住先解甲,再用果凍,再波天,然後訓係側邊挨出.女女上路可食,下路有腳探毛毛,但睹佢有D躲,又唔敢作聲咁,咁便算數,無謂強者所易.
問德律風,佢話新咭,唔知幾號,話進來洗腳趁便攞張咭比我睇.
團體合意,假如個波再巨細小便仲正 .埋單人仔120+LOCKER 10=130降樓.但你天睇到個陳述既時分曾經做番正價 ,問過前臺話免費同別的兩間分店一樣.
又係嗰句,本人睇相.

爱之关怀阿飞米 發表於 2023-3-2 22:21:09

看帖廻帖是美德!:lol

蜡烛2017 發表於 2023-8-17 09:23:30

學習了,不錯,講的太有道理了

123456825 發表於 2024-4-11 03:03:21

前排支持下分享

启东1 發表於 2024-6-18 23:48:16

有競爭才有進步嘛

浪子孤女 發表於 2024-6-25 21:25:47

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 新場講途試新女